Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 14:41

Ποντάρει στα νιάτα και φέτος ο Ακρίτας

Γράφτηκε από τον

Την περσινή σεζόν ο Ακρίτας στηριζόμενος σε μικρές σε ηλικία αθλήτριες ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών στη β’ εθνική/ Περιφερειακό.

Ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει η συνταγή.

Η καλαματιανή ομάδα θα παρουσιαστεί και τη νέα σεζόν με νεανικό πρόσωπο, έχοντας στον πάγκο και πάλι τον Παναγιώτη Ντάκουρη, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος στη χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας.

“Η ομάδα επέλεξε να επενδύσει σε νέα παιδιά, μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά βάση αποτελεσμάτων, αλλά και ότι πήραν συμμετοχή νέες αθλήτριες. Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και άλλα νέα παιδιά. Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η ομάδα θα είναι πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι, αλλά και το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό”, δήλωσε ο Παναγιώτης Ντάκουρης λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της σεζόν στο Κλειστό της Παραλίας.

Το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ξεκινά στις 17 Νοεμβρίου, ενώ μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνει η κλήρωση. Να σημειωθεί ότι συνεργάτης του Παναγιώτη Ντάκουρη, θα είναι ο Νίκος Γιατράκος.

Το ρόστερ του Ακρίτα

Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν και αθλήτριες από μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Η ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου, όπου υπεύθυνη, προπονήτρια, είναι η Νάνσυ Πανταζοπούλου, θα ξεκινήσει προπονήσεις, αυτό το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στο Κλειστό της Παραλίας.

Τέλος, οι αθλήτριες στις οποίες θα στηριχθεί τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα του Ακρίτα είναι: Αφροδίτη Ορφανέα, Εβελίνα Μπεσσή, Αλεξία Τσώνη, Γωγω Νασιοπούλου, Δώρα Καπλάνη, Σταυρούλα Καπλάνη, Καλλιρόη Μπότη, Θεοδώρα Μπότη, Βασιλική Λαμπίρη, Ολγα Βαμβακούση, Ευτέρπη Κουκούτση, Αμαλία Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, Μαριλού Χριστοπούλου, Σοφία Κουράκου, Λυδία Μητροπούλου, Ιωάννα Μπουζέα, Μαρία Κουτίβα, Κλέα Μάτα, Αγγελική Λίκα, Χριστίνα Ιωαννίδη, Μυρτώ Σουγλέρη, Σταυρούλα Κόνιαρη, Μαρία Κατσαράκη, Χαρά Θεοδωρακοπούλου, Αρσι Ταφίλι, Δέσπουνα Γιαννούκου, Κατερίνα Βρυώνη, και Νίκη Μαθιουδάκη, που θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες προετοιμασίας.