Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 10:53

Ξεκίνησε η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον

 

Στο γήπεδο μπήκε χθες η ομάδα βόλεϊ των ανδρών της Καλαμάτας ‘80 καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.

Το πρώτο ραντεβού είχε οριστεί στο Δημοτικό Στάδιο όπου ο προπονητής Χρήστος Δημητρακόπουλος μίλησε στους παίκτες, ζήτησε προσπάθεια και συνέπεια και τους ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Στις δηλώσεις του ο νεαρός τεχνικός μίλησε για σοβαρότητα και βελτίωση της ομάδας με το πέρασμα του χρόνου ενώ τόνισε πως είναι νωρίς να τεθεί συγκεκριμένος στόχος στο πρωτάθλημα καθώς δεν είναι συμπληρωμένα τα ρόστερ όλων των ομάδων.

“Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Με δουλειά και προσπάθεια θα υπάρχει συνεχής βελτίωση ώστε στο τέλος να είναι θετικός ο απολογισμός. Είμαστε μια νέα ομάδα για να μιλήσουμε από τώρα για συγκεκριμένο στόχο και παράλληλα δεν ξέρουμε πολύ καλά τις υπόλοιπες ομάδες καθώς πολλές δεν έχουν ολοκληρωμένο ρόστερ. Οι πρώτοι στόχοι μας είναι η σοβαρότητα και η βελτίωση”, τόνισε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.

Μαζί με τον Δημητρακόπουλο στο τεχνικό τιμ είναι ο βοηθός του και τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Κουλιέρης, ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Πράττης και φροντιστής ο Μηνάς Κουραμπάς.

Τα νέα πρόσωπα της ομάδας είναι οι νεοαποκτηθέντες Γιάννης Μαδούρας, Παντελής Αγγελής, Μιχάλης Μητρόπουλος και Λεωνίδας Μπελογιαννέας ενώ στόχος είναι να γίνει μια ακόμη μεταγραφή με την απόκτηση ενός ακραίου.

Από την άλλη πλευρά έχουν αποχωρήσει οι Κωτσάκης, Λουκάς και Κακαλέτρης.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Δημοτικό Στάδιο και το Κλειστό της Παραλίας, ενώ τα φιλικά παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 7 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της Α2 εθνικής έχει οριστεί για τις 4 Νοεμβρίου με την Καλαμάτα ‘80 να ξεκινά παίζοντας εντός έδρας με τον Πανιώνιο.