Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 12:24

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Μια νέα σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε χθες για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Μυτσκίδη, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο και δεν κρύβει την αισιοδοξία του ενόψει της συμμετοχής του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής/ Περιφερειακό.

“Θέλουμε να μπούμε στα μπαράζ ανόδου. Σίγουρα ο όμιλος είναι δύσκολος, με πολύ δυνατές ομάδες, αλλά θα έχουμε και εμείς ένα ισχυρό σύνολο”, λέει ο προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας, ο οποίος σημειώνει ότι το ζητούμενο είναι “Να βελτιώσουμε ατομικά κάθε αθλήτρια και στη συνέχεια ομαδικά.

Η συνταγή θα είναι όπως και πέρυσι, με ορισμένες έμπειρες αθλήτριες, που θα προσπαθήσουμε να “δέσουν” με τις μικρές σε ηλικία αθλήτριες”.

Η έφορος του τμήματος βόλεϊ Βίκυ Καραμπάτσου δήλωσε ότι “Ξεκινάμε πάντα φιλόδοξα και θέλουμε να φθάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Τα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα από το καλό βόλεϊ”.

Στην πρεμιέρα του Απόλλωνα Καλαμάτας βρέθηκαν οι εξής αθλήτριες: Ερμιόνη Ιωσηφίδη, Θεώνη Μπούνα, Μαρία Βομβίλα, Βερόνικα Κοτσώρη, Φωτεινή Αντωνοπούλου, Αντζυ Καζάκη, Ροζαλένα Σταθοπούλου, Ντίνα Σκοπελίτη, Μαριλένα Καραγιάννη και Χριστιάνα Μπίτσικα. Απουσίασαν δικαιολογημένα οι Ελενα Δεδούση, Ελένη Εξηνταβελώνη, Νίκη Καραχάλιου, Παναγιώτα Κατσαρού, Τασούλα Σακελλαρίου, Ροζαλία Γκριτζόλα και Εφη Σάββα.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου και η κλήρωση θα γίνει αυτή την Κυριακή στην Κυπαρισσία.