Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 11:33

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη

Τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη θα διοργανώσει η Καλαμάτα ‘80 στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Κλειστό της Παραλίας, με τη συμμετοχή δυνατών ομάδων από την Α2 εθνική κατηγορία βόλεϊ.

Ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι αντίπαλοι, αλλά το βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι της Μεσσηνιακής ομάδας θέλουν το συγκεκριμένο τουρνουά να καθιερωθεί. Και να γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στη μνήμη του Γ. Μπουσούνη, που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και μέχρι την τελευταία στιγμή βοηθούσε την ομάδα και έπαιζε κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη του βόλεϊ στη Μεσσηνία.

Ο εκλιπών διετέλεσε στέλεχος στη μεγάλη ομάδα του Μεσσηνιακού τη δεκαετία του ‘80 και ήταν κοντά σε όλες τις καλαματιανές ομάδες. Ο γιος του Δήμος αγωνίζεται στην Καλαμάτα ‘80 και είναι από τους πιο καλούς και έμπειρους παίκτες της ομάδας. Από εκεί και πέρα, η Μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε στις 6 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής βόλεϊ, που κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου και το ευχάριστο για τον Χρήστο Δημητρακόπουλο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.