Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 18:01

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μια νίκη και μια ήττα στα δύο φιλικά

Γράφτηκε από τον

Μια ήττα και μια νίκη ήταν ο απολογισμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού στα δυνατά φιλικά παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής στο βόλεϊ.

Το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ράντζου Σοφικού Κορινθίας ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε με την ισχυρή ομάδα του Πανιωνίου η οποία φέτος θα αγωνιστεί στη νεοϊδρυθείσα Pre League Γυναικών. Ο Μεσσηνιακός ηττήθηκε με 3-2 με την τεχνικό του Γωγώ Σουρή να χρησιμοποιεί όλες τις παίκτριες της και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στις αποστολή ήταν οι αθλήτριες Σουρή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Μπαξιβανάκη, Φωτεινάκη, Χειλαδάκη, Χάσκου, Πασσιά,Παυλέα, Καράμπελα, Ζερδεβά.

Την ομάδα συνόδευσε ο βοηθός της προπονήτριας Τάκης Θεοδωρόπουλος, ο έφορος Χρήστος Δροσινός και ο φροντιστής Νίκος Ζεργιώτης.

Την Κυριακή ο Μεσσηνιακός φιλοξενήθηκε από τους Ιωνες στη Νέα Φιλαδελφεια και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ. Για το Μεσσηνιακό σύλλογο αγωνίστηκαν οι Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Φωτεινάκη,Μπαξιβανάκη, Χάσκου, Ζερίτη, Χειλαδάκη, Πασσιά, Παυλέα, Καράμπελα, Ζερδεβά και Ναλμπάντη.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ