Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 16:08

Με την ΑΕΚ το πρώτο φιλικό της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτας ‘80, η οποία θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο τεστ για το συγκρότημα του Χρήστου Δημητρακόπουλου θα είναι απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διοργανώσει ο ΑΟ Βάρης “Αναγυρούς” σήμερα και αύριο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του τουρνουά, η Μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. την ΑΕΚ ενώ νωρίτερα, στις 6 μ.μ. θα έχει προηγηθεί ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στον διοργανωτή ΑΟ Βάρης και τον Απόλλων Σμύρνης.

Την Κυριακή στις 5.30 μ.μ. θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα στις χαμένες ομάδες της προηγούμενης ημέρας και στην συνέχεια στις 7.30 μ.μ. θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός.

Το 1ο τουρνουά "Ιωάννης Μπουσούνης"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα ‘80 θα ξαναπαίξει φιλικό με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάσα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτα ‘80, τιμώντας τη μνήμη του πρωτεργάτη της πετοσφαίρισης ανδρών της Καλαμάτας, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ "Ιωάννης Μπουσούνης".

Μάλιστα έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο διήμερο τουρνουά. Εκτός της διοργανώτριας Καλαμάτας '80, θα λάβουν μέρος ακόμη η ΑΕΚ, ο Α.Ο. Παλλήνη και ο Α.Ο. Αιγιαλέων. Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι παράλληλες δράσεις του τουρνουά και στόχος των "Λύκων" είναι να αποτελέσει θεσμό για το άθλημα του βόλεϊ στην πόλη της Καλαμάτας.

Τέλος, θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της Α2 εθνικής έχει οριστεί για τις 4 Νοεμβρίου με την Καλαμάτα ‘80 να ξεκινά παίζοντας εντός έδρας με τον Πανιώνιο.