Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 16:01

Φιλικό με Σπαρτιατικό οι γυναίκες του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής στις 5 Νοεμβρίου, θα δώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα Καλαμάτας.

Η αρχή για το σύνολο του Παναγιώτη Ντάκουρη θα γίνει αύριο Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο το νεοφώτιστο Σπαρτιατικό στο Κλειστό της Παραλίας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Παναχαϊκής στο ίδιο γήπεδο. Και οι δύο αγωνίζονται στον Η' Όμιλο της Β' Εθνικής όπου συμμετέχει και ο Ακρίτας.

Φιλικό και οι παγκορασίδες

Παράλληλα με τα φιλικά προετοιμασίας των γυναικών και οι παγκορασίδες θα δώσουν τον πρώτο τους φιλικό αγώνα, σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 5 με την Γ.Ε.Μ. στο κλειστό. Οι μικρές αθλήτριες του Ακρίτα μπαίνουν και αυτές με τη σειρά τους σε ρυθμό αγώνων καθώς σε λίγο καιρό ξεκινούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Επιπλέον, συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι εγγραφές της ακαδημίας του Ακρίτα κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00 με 14:15 στο κλειστό της παραλίας.

(Περισσότερες πληροφορίες στο email: aoakritas@gmail.com και στο τηλέφωνο 6973823708, Πανταζοπούλου Νάνσυ-Υπεύθυνη προπονήτρια ακαδημιών).