Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 17:05

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Φιλική ήττα του Ακρίτα από τον Σπαρτιατικό

Γράφτηκε από τον

Πιο έτοιμος αποδείχθηκε ο Σπαρτιατικός στο φιλικό ματς με τον Ακρίτα που έγινε την Κυριακή στο Κλειστό της Παραλίας.

Η ομάδα της Λακωνίας πήρε τη φιλική νίκη με 3-1 σετ (17-25, 14-25, 19-25, 25-19) απέναντι στην ομάδα της Καλαμάτας όπου ο Π. Ντάκουρης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Ακρίτας θα δώσει νέο φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή, αλλά μέχρι χθες δεν είχε οριστεί η ακριβής ημέρα και ώρας έναρξης του αγώνα.

Για τον Ακρίτα (προπονητής ο Π. Ντάκουρης) στο φιλικό της Κυριακής έπαιξαν οι Μπεσή, Μάτα, Ορφανέα, Κ. Μπότη, Μπουζέα, Καπλάνη (λίμπερο), Βαμβακούση. Επαιξαν και Θ. Μπότη, Πανταζοπούλου, Βύζα, Λαμπίρη, Λίκα, Γιαννακοπούλου, Κουράκου, Τσώνη.

Για τον Σπαρτιατικό (προπονητής ο Μιχ. Κωνσταντόπουλος-Κ. Σταυρόπουλος) έπαιξαν οι Δημητριάδη, Καπετάνιου, Κουρτσούνη, Σάλαρη, Αποστολοπούλου, Αθανασοπούλου, Κουτσομύτη (λίμπερο). Επαιξαν και οι Μάμμη, Βενιζέλου, Θεοφιλάκου, Κλειώτα, Φουντούκη.

Πρεμιέρα για τις νεάνιδες

Το ερχόμενο Σάββατο έναρξη του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΠ, και ο Ακρίτας υποδέχεται ΝΟΚ στο κλειστό στις 6 το απόγευμα.

Οι δύο τελευταίες μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ακρίτας Καλαμάτας. Συγκεκριμένα απέκτησε την 19χρονη ακραία Αναστασία Βύζα (που έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο πρωτάθλημα νεανίδων εκτός από το γυναικείο) από τον Αριστοναύτη Ξυλοκάστρου (τοπική κατηγορία Κορίνθου και την 18χρονη κεντρικό Ελένη Ορφανίδου με υποσχετική από τον Α.Ο. Διονύσου, ομάδα Α’ κατηγορία Αθήνας.