Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 15:23

Φιλικά ματς στην Αθήνα δίνει η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Δύο ακόμη φιλικά ματς θα δώσει σήμερα και αύριο η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ‘80, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής του βόλεϊ των ανδρών που ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου.

Σήμερα με Μίλωνα, αύριο με Αργυρούπολη

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα όπου στις 7.30 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από τον Μίλωνα. Αύριο η Καλαμάτα ‘80 θα δώσει ένα ακόμη τεστ καθώς θα φιλοξενηθεί από την Αργυρούπολη (5.30 μ.μ.).

Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος και ο συνεργάτης του Γιώργος Κουλιέρης θα έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεση τους καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστική προβλήματα.

Φιλικά με Μίλωνα και Αργυρούπολη

Θυμίζουμε επίσης ότι η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτα ‘80, τιμώντας τη μνήμη του πρωτεργάτη της πετοσφαίρισης ανδρών της Καλαμάτας, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ "Ιωάννης Μπουσούνης".

Εκτός της διοργανώτριας Καλαμάτας '80, θα λάβουν μέρος ακόμη η ΑΕΚ, ο Α.Ο. Παλλήνη και ο Α.Ο. Αιγιαλέων. Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι παράλληλες δράσεις του τουρνουά και στόχος των "Λύκων" είναι να αποτελέσει θεσμό για το άθλημα του βόλεϊ στην πόλη της Καλαμάτας.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα, η πρεμιέρα της Α2 εθνικής έχει οριστεί για τις 4 Νοεμβρίου με την Καλαμάτα ‘80 να ξεκινά παίζοντας εντός έδρας με τον Πανιώνιο.