Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 19:35

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Δύο νίκες στα φιλικά με Μίλωνα και Αργυρούπολη

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Δύο νίκες στα φιλικά με Μίλωνα και Αργυρούπολη

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Καλαμάτα ‘80 στα δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε την Παρασκευή και το Σάββατο με τον Μίλωνα και την Αργυρούπολη αντίστοιχα, όπου σημείωσε ισάριθμες νίκες.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος χρησιμοποίησε στα δύο ματς όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, θέλοντας να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και να δει από τους παίκτες του αν έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν, τα συστήματα, στα οποία θα δουλέψει και θα στηριχθεί φέτος η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι δύο νίκες με το ίδιο σκορ 3-1, προήλθαν από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες δείχνοντας ότι έχουν αρχίσει να ακολουθούν συστήματα και τακτικές του προπονητή τους, καθώς επίσης και ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Την Παρασκευή η Καλαμάτα 80 κέρδισε 3-1 (21-25, 26-24, 25-20, 19-17)

τον Μίλωνα. Στο παιχνίδι αυτό ο Χρ. Δημητρακόπουλος χρησιμοποίησε τους Μπουσούνη, Σπ. Χανδρινό, Αγγέλη, Μανιατέα, Μαδούρα, Μπεσσή, Αρ. Χανδρινό (λίμπερο). Επαιξαν και οι Ντάκουρης, Καρούνος, Μητρόπουλος, Σαμουήλ.

• Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησε ο Καλαματιανός διεθνής κεντρικός Γιώργος Πετρέας που φέτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Είναι φίλος με τα περισσότερα παιδιά και βρήκε την ευκαιρία να δώσει το “παρών” στον αγώνα.

Το Σάββατο αντιμετώπισε την Αργυρούπολη, την οποία νίκησε επίσης με 3-1 (25-22, 25-20, 23-25, 26-24).

Ο κ. Δημητρακόπουλος χρησιμοποίησε τους Ντάκουρη, Αγγέλη, Μανιατέα, Μαδούρα, Μάννα, Μητρόπουλο, Εξαρχέα (λίμπερο). Επαιξαν και οι Μπουσούνης, Σπ. Χανδρινός, Παπαντωνίου, Σαμουήλ, Καρούνος, Μπεσσής, Αρ. Χανδρινός.

Το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Επόμενα φιλικά τεστ προετοιμασίας για την Καλαμάτα ‘80 αποτελούν τα παιχνίδια που θα δώσει στο 1ο τουρνουά βόλεϊ στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, επί σειρά ετών παράγοντα της ομάδας. Ηδη οι προετοιμασίες για το παραπάνω τουρνουά είναι σε εξέλιξη, ενώ η διοίκηση της ομάδας έχει βγάλει και ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: “Η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Καλαμάτα 1980, τιμώντας τη μνήμη του παράγοντα της πετοσφαίρισης ανδρών της πόλης μας, διοργανώνει στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ "Γιάννης Μπουσούνης" με τη συμμετοχή των ομάδων: ΑΟ Καλαμάτα 80, ΑΕΚ, ΑΟ Παλλήνη, ΑΟ Αιγιαλέων.

 Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι παράλληλες δράσεις του τουρνουά, που στόχος μας είναι να αποτελέσει θεσμό για το άθλημα του Βόλεϊ στην πόλη της Καλαμάτας”.