Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 18:51

Κάλεσμα της Καλαμάτα '80 στον κόσμο για το ντέρμπι κορυφής με Παλλήνη

Γράφτηκε από τον

Με πολύ καλή αγωνιστική διάθεση, λόγω των συνεχόμενων επιτυχιών και των καλών εμφανίσεων που την έφεραν μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής, η Καλαμάτα '80 ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο εντός έδρας (κλειστό, 6.30 μ.μ.) παιχνίδι με την αήττητη και φιλόδοξη - σύμφωνα με τους υπευθύνους της - Παλλήνη.
Σε αυτό το πολύ σημαντικό λοιπόν παιχνίδι διοίκηση, προπονητές και αθλητές της Καλαματιανής ομάδας καλούν τους φίλους της ομάδας τους και όχι μόνο να βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού για να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια κατάκτησης μιας ακόμη επιτυχίας.
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Η ομάδα του Α.Ο. Παλλήνης είναι αήττητη μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Αποτελεί μια από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Η ομάδα εκπροσωπεί την πόλη στην υψηλότερη κατηγορία, στην οποία εκπροσωπείται ομαδικό άθλημα, και μέχρι σήμερα έχει μια εξαιρετική παρουσία αν και αποτελεί νεοφώτιστη για την συγκεκριμένη κατηγορία.
Στόχοι της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι η πραγματοποίηση μιας καλής εμφάνιση, η οποία θα ικανοποιήσει όλους τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο και θα την ενισχύσουν, η αποκόμιση εμπειριών παίζοντας με μια ομάδα υψηλότατου επιπέδου και παράλληλα να πάρει το καλλύτερο για αυτή δυνατό αποτέλεσμα από τον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο αγώνας του Σαββάτου αναμένεται να είναι συναρπαστικός και με μεγάλη ένταση και πολλές συγκινήσεις. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα η βοήθεια των φιλάθλων θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την τελική έκβαση του αγώνα. Οι αθλητές, η προπονητική ομάδα και η διοίκηση προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενισχύοντας τις προσπάθειες τους και βοηθώντας τους στο να επιτευχθεί η νίκη.
Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας για την εφετινή περίοδο τα οποία μπορούν να προμηθευτούν το Σάββατο στο γήπεδο και να ενισχύσουν και αυτοί από την πλευρά τους την προσπάθεια που πραγματοποιείται από την ομάδα. σας περιμένουμε δίπλα μας. Μαζί ταξιδεύουμε στο όνειρο».