Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 13:12

Τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

Ολα είναι έτοιμα για το 1ο τουρνουά βόλεϊ “Γιάννης Μπουσούνης” που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ‘80 στο Κλειστό της Παραλίας.

“Σκοπός είναι να τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του Γιάννη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής των “Λύκων”, για έναν άνθρωπο που πρόσφερε όσο λίγοι στο μεσσηνιακό βόλεϊ για τέσσερις περίπου δεκαετίες. Στο διήμερο τουρνουά εκτός από τη διοργανώτρια Καλαμάτα ‘80, θα συμμετάσχουν ακόμη η ΑΕΚ, ο Α.Ο. Παλλήνης και ο Αιγιαλέων. Η επίσημη έναρξη του τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μεταξύ των δύο ημιτελικών στις 7.30 μ.μ.. Στην τελετή έναρξης θα παρουσιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν και θα λάβει χώρα σύντομη τελετή μνήμης.

Υποτροφία στη μνήμη του αξέχαστου παράγοντα του βόλεϊ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά, σύμφωνα με την αρχή του τιμωμένου προσώπου για την εθελοντική κατά δύναμη προσφορά, θα υπάρξει στην είσοδο του σταδίου σημείο προσφορών. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα συμβάλουν στην θέσπιση υποτροφίας στην μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη. Αυτή θα χορηγείται σε έναν δικαιούχο κάθε χρόνο, βάσει ακαδημαϊκών και αθλητικών κριτηρίων και θα ανακοινώνεται στο τουρνουά μνήμης. Κατά την διάρκεια του διήμερου τουρνουά, οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες ελευθέρας εισόδου της Καλαμάτας ‘80 για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Σάββατο 17.30 Α.Ο. Παλλήνης – ΑΕΚ, 20.00 Καλαμάτα ‘80 – Αιγιαλέων. Κυριακή 15.30 μικρός τελικός, 17.30 μεγάλος τελικός, απονομές.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ