Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 13:49

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πρωτάθλημα νεανίδων.

Σήμερα ο Ν.Ο.Κ. Ποσειδών θα υποδεχτεί στις 3 μ.μ. στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας το Μεσσηνιακό. Αύριο στις 7.30 το βράδυ ο Ακρίτας στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει τον Σπαρτιατικό.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που κέρδισαν στις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής του ΝΟΚ Γιάννης Σκαρτσίλης θα έχει στη διάθεση του για το παραπάνω παιχνίδι της αθλήτριες Νικολιτσέα, Ασημάκου, Αραπάκη, Παναγούλια, Τζώρτζη, Καρακύκλα, Νικολοπούλου (λ), Αγγελοπούλου, Σακκελαρίου, Φλαούνα, Αθανασοπούλου, Ζαφειροπούλου, Δημητροπούλου (λ).

Η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή αναμένεται να έχει στις διάθεση της για το σημερινό ματς τις αθλήτριες Μπαξιβανάκη, Πετροπούλου, Καράμπελα, Κουτσουροπούλου, Πατρινέλη, Μαλαπάνη, Καραμπάτσου, Μπιρμπίλη, Κοτταρίδη, Βασιλειάδη, Ρομπάκη , Γεωργιοπούλου, Μπένου.

Το ματς θα διαιτητεύσουν οι Χριστοδουλόπουλος – Μουράτη.

Την Κυριακή θα αναμετρηθούν ο Ακρίτας με τον Σπαρτιατικό, οι δύο ομάδες που γνώρισαν την ήττα στα παιχνίδια της πρεμιέρας.

Το προπονητικό δίδυμο του Ακρίτα Νάνσυ Πανταζοπούλου, Παναγιώτης Ντάκουρης αναμένεται να έχουν στη διάθεση τους τις Κουκούτση, Μπότη, Μητροπούλου, Βαμβακούση, Μπουζέα , Βυζά , Καπλάνη (λ), Κατσόγιαννη, Ιωαννίδη , Σουγλέρη, Κόνιαρη, Κουράκου, Κατσαράκη (λ), Αδαμοπούλου. Τον αγώνα έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Βογοπούλου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ