Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 14:14

Α2 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Δεύτερη σερί έξοδος στο Λουτράκι

Γράφτηκε από τον

Εκτός έδρας, για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά της πρεμιέρα στον Κορυδαλλό, αγωνίζεται αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα ο Μεσσηνιακός, που θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό γήπεδο “Γ. Γαλανόπουλος” τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως η Καλαματιανή ομάδα έχει προετοιμασία και θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Οπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος της ομάδας Χρήστος Ζερίτης μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Είμαστε προετοιμασμένοι καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Οι στόχοι είναι να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο”.

Είναι σημαντικό ότι προβλήματα από τραυματισμούς δεν υπάρχουν και όλες οι κοπέλες είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Η προπονήτρια Γωγώ Σουρή και ο συνεργάτης της Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος πήραν στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι τις Πασσιά, Χάσκου, Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, Σκλήρη, Παυλέα (λ), Φωτεινάκη, Χειλαδάκη, Ζερίτη, Ζερδεβά, Μπαξιβανάκη, Καράμπελα, Πατρινέλη, Ναλμπάντη.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο Α’ όμιλο της Α2 εθνικής Γυναικών και οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν, έχει ως εξής:

 

Σάββατο 21/10

 

Αγ. Παρασκευής 7 μ.μ.: ΑΕ Αγ. Παρασκευής - Ένωση Βύρωνα

Οικονόμου Β. - Κυργιαλάνη

Α΄ Ηλιούπολης 4 μ.μ. ΑΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Κύδων

Μαύρος - Προκοπίου

 

Κυριακή 22/10

 

Στ. Καλαϊτζής 7.30 μ.μ.: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΓΣ Άρτεμις

Μιχαήλογλου - Διαμάντης

Γ. Γαλανόπουλος 5 μ.μ.: ΑΟ Ποσειδών Λουτρ. - ΓΣ Μεσσηνιακός

 Κτενάς - Κουγιάς