Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 16:18

Τιμά τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
Τιμά τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη η Καλαμάτα ‘80

Τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη τιμά η Καλαμάτα ‘80 αυτό το διήμερο με τη διεξαγωγή τουρνουά βόλεϊ.

Στο παιχνίδι αυτό ο Χρήστος Δημητρακόπουλος θα στηριχθεί στους εξής παίκτες: Δήμο Μπουσούνη, Σπύρο Χανδρινό, Παντελή Αγγέλη, Νίκο Μανιατέα, Γιάννη Μαδούρα, Νίκο Μπεσσή, Αρη Χανδρινό (λίμπερο), Βαγγέλη Ντάκουρη, Κυριάκο Καρούνο, Μιχάλη Μητρόπουλο, Δημήτρη Σαμουήλ, Παναγιώτη Παπαντωνίου και Λεωνίδα Μπελογιαννέα.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και σήμερα πρώτη ημέρα θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ με τον Α.Ο. Παλλήνης και η Καλαμάτα ‘80 με τον Αιγιαλέων και αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι οι νικητές των δύο αναμετρήσεων του Σαββάτου.

Οι 4 ομάδες αγωνίζονται στην Α2 εθνική και θα είναι ένα καλό τεστ ώστε να δουν σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται, αλλά και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Ο Α.Ο. Παλλήνης είναι η ομάδα που θα βρει στο δρόμο της η Καλαματιανή ομάδα, καθώς συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο.

Για το τουρνουά ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κουλιέρης δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Είναι ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη αυτού του ανθρώπου που θα πρέπει να αποτελεί έμπνευση για όλους όχι μόνο για το χώρο του αθλητισμού, για όλους μας. Σε ότι αφορά το τουρνουά, αυτά τα παιχνίδια είναι καλά αποτελούν καλά τεστ προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος, αφού θα συμμετέχουν ομάδες, όπως η ΑΕΚ και η Παλλήνη που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και θα είναι από τα φαβορί για άνοδο”.

Σχετικά με το τουρνουά, που επιδίωξη των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός, η διοικούσα επιτροπή της Καλαμάτας ‘80 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Σκοπός είναι να τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του Γιάννη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής των “Λύκων”, για έναν άνθρωπο που πρόσφερε όσο λίγοι στο μεσσηνιακό βόλεϊ για τέσσερις περίπου δεκαετίες. Στην τελετή έναρξης θα παρουσιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν και θα λάβει χώρα σύντομη τελετή μνήμης.

Υποτροφία στη μνήμη του αξέχαστου παράγοντα του βόλεϊ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά, σύμφωνα με την αρχή του τιμωμένου προσώπου για την εθελοντική κατά δύναμη προσφορά, θα υπάρξει στην είσοδο του σταδίου σημείο προσφορών. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα συμβάλουν στην θέσπιση υποτροφίας στην μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη. Αυτή θα χορηγείται σε έναν δικαιούχο κάθε χρόνο, βάσει ακαδημαϊκών και αθλητικών κριτηρίων και θα ανακοινώνεται στο τουρνουά μνήμης. Κατά την διάρκεια του διήμερου τουρνουά, οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες ελευθέρας εισόδου της Καλαμάτας ‘80 για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Σάββατο 17.30 Α.Ο. Παλλήνης – ΑΕΚ, 20.00 Καλαμάτα ‘80 – Αιγιαλέων. Κυριακή 15.30 μικρός τελικός, 17.30 μεγάλος τελικός, απονομές.