Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 17:16

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Νίκες για Ακρίτα και Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Νίκες για Ακρίτα και Μεσσηνιακό

Ο Μεσσηνιακός το Σάββατο και ο Ακρίτας χθες το βράδυ ήταν οι δύο ομάδες που κέρδισαν αντίστοιχα τον Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών” με 3-1 σετ και τον Σπαρτιατικό με 3-0 σετ στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων, που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Ο Μεσσηνιακός πέτυχε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν ο Ακρίτας με τον Ν.Ο.Κ., με τρεις πόντους, ενώ στην τελευταία θέση είναι ο Σπαρτιατικός χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά η εικόνα στα δύο παιχνίδια έχει ως εξής:

ΝΟΚ "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ" - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-3

 

Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες νεανίδων των ιστορικών συλλόγων της Καλαμάτας, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών θεατών, που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικό Σταδίου Καλαμάτας και στήριξαν με πάθος τις ομάδες τους, μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Τα σετ 24-26, 25-19, 20-25, 17-25.

ΝΟΚ "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ" (Γιάννης Σκαρτσίλης): Λύδια Παναγούλια, Γωγώ Νικολιτσέα, Πηνελόπη Τζώρτζη, Εβελίνα Καρακύκλα, Γαρυφαλιά Αραπάκη, Γωγώ Ασημάκου, Αμαλία Δημητροπούλου (λ). Επαιξαν ακόμη Ιωάννα Νικολοπούλου (λ), Αγγελική Φλαούνα, Ειρήνη Μανιάτη, Μαρία Αγγελοπούλου, Αγγελική Παναγούλια, Μαρία Ζαφειροπούλου, Ειρήνη Σακελλαρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Βασιλίνα Πετροπούλου, Κωνσταντίνα Μαλαπάνη, Ιωάννα Πατρινέλη, Χρύσα Καράμπελα, Στέλλα Μπιρμπίλη, Κωνσταντίνα Καραμπάτσου (λ), Βαρβάρα Μπένου, Έφη Ρομπάκη, Ειρήνη Κοτταρίδη, Κάτια Παπαδοπούλου (λ), Τίνα Γεωργιοπούλου.

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 3-0

Βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, παρουσιάστηκε ο Ακρίτας στην αναμέτρηση με τον Σπαρτιατικό και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ χθες το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας.

Η Καλαματιναή ομάδα τα πήγε καλά σε όλους τους τομείς, στο σέρβις, στην επίθεση και στην υποδοχή και πήρε σχετικά εύκολα το τρίποντο.

Τα σετ 25-8, 25-17, 25-14

ΑΚΡΙΤΑΣ (Ν. Πανταζοπούλου): Κουκούτση, Μητροπούλου, Βαμβακούση, Μπουζέα, Κατσόγιαννη, Μπότη, Γιαννακοπούλου, Βυζά, Κόνιαρη, Καπλάνη (λ), Κατσαράκη (λ), Ιωαννίδη, Αδαμοπούλου, Αβτζή.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Μιχ. Κωνσταντόπουλος): Δημάκη (λ), Φουντούκη, Τσεμπέλη, Βενιζέλου, Παπασπυριδάκου, Θεοφιλάκου, Ρηγάκου, Πλιώτα.

 

Η βαθμολογία

Μετά τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Μεσσηνιακός 6-1 6

2. Ακρίτας 4-3 3

-. Ν.Ο.Κ. 4-4 3

4. Σπαρτιατικός 0-6 0

 

Η επόμενη αγωνιστική

Κυριακή 29/10

Σπαρτιατικός – Ν.Ο.Κ.

Κλειστό Σπάρτης, 5 μ.μ.

Δευτέρα 30/10

Μεσσηνιακός - Ακρίτας

Κλειστό Καλαμάτας, 3 μ.μ.