Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2013 18:54

Πρεμιέρα την Κυριακή για τα κορίτσια του Μεσσηνιακού, υποδέχονται τον Αρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής η Β εθνική/περιφερειακό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΠ.
H ομάδα γυναικών βόλεϊ του Μεσσηνιακού ξεκινά της υποχρεώσεις της στον Η' όμιλο στην έδρα της καθώς θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Αρκαδικό στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας.
Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση τους αναφέρονται στην φετινή σεζόν και καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας:
«Κατά την περσινή χρονιά η ομάδα του Μεσσηνιακού έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες και έφτασε στα μπαράζ ανόδου όπου όμως τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την καταπληκτική της πορεία και να επιτευχθεί η άνοδος.
Φέτος η ομάδα έχει αρκετές αλλαγές καθώς αθλήτριες έφυγαν για διάφορους λόγους και παράλληλα ήρθαν νέες αθλήτριες αλλά και προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομών ταλαντούχες αθλήτριες οι οποίες πέρυσι για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν στην πορεία της ομάδας.
Η προπονήτρια – παίκτρια Γωγώ Σουρή έχοντας κάνει πέρυσι καταπληκτική δουλειά στην ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων και φέτος συνεχίζει το έργο της προσπαθώντας για το καλύτερο.
Οι παίκτριες είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν και κύριος στόχος της ομάδα είναι να κάνει μια θετική παρουσία στο πρωτάθλημα το οποίο ξεκινά ουσιαστικά την Κυριακή.
Προσκαλούνται όλοι οι φίλαθλοι της Καλαμάτας να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας».

Το πρόγραμμα

Σάββατο
Αρκαδικός - Ζακυνθινός
Τρίπολη 7.30 μ.μ., Δοξαράς - Δρακάκης

Κυριακή
Λύκαια - Ζακυνθινός
Μεγαλόπολη 1 μ.μ., Δοξαράς - Δρακάκης
Μεσσηνιακός - Αρκαδικός
Κλειστό 6 μ.μ., Σαραβελάκης - Χριστοδουλόπουλος
Ολυμπιάδα - ΕΑ Πατρών
Πάτρα 6 μ.μ., Γλωσσίδης - Καραπήτας
ΑΣΠ Κόρινθος - ΓΣ Αργους
Κόρινθος 7 μ.μ., Γεμενής Κούγιας

Αρχίζουν οι κορασίδες

Παράλληλα ξεκινάει σήμερα η πρώτη φάση του περιφερειακού πρωταθλήματος κορασίδων με την διεξαγωγή των συναντήσεων:

Σάββατο
Αρης Σκάλας - Πλατανίτης
Βλαχιώτη 1.45 μ.μ., Γιαννακάκος
ΓΣ Αργους - Λύκαια Μεγαλόπολης
Αργος 2 μ.μ., Μπούκουρας
ΝΟ Καλαμάτας - ΝΟ Πύλου
Κλειστό 3.30 μ.μ., Τσουμελέας

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου
Μεσσηνιακός - Ακρίτας
Κλειστό 4.15 μ.μ., Λιακουνάκου

Τρίτη 26 Νοεμβρίου

Καλαμάτα '80 - Μεσσηνιακός
Κλειστό 2.30 μ.μ., Λιακουνάκου