Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 18:59

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Φιλική νίκη του Απόλλωνα στην Πάτρα με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον

 

Τελευταίο τεστ, πριν τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, έδωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Το παραπάνω τεστ αποτέλεσε και την πρόβα ενόψει της πρεμιέρας, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει στη Πάτρα την Ολυμπιάδα. Μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το φιλικό ολοκληρώθηκε με την καλαματιανή ομάδα να επικρατεί και στα 4 σετ, στα οποία συμφώνησαν και έπαιξαν τα δύο σωματεία.

Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης χρησιμοποίησε τις Ιωσηφίδη, Μπούνα, Αντωνοπούλου, Νικολακοπούλου, Βομβύλα, Κοτσώρη, Δεδούση, Νιάρχου, Μπελόγιαννη. Στην αποστολή ήταν και η Καραγιάννη αλλά δεν αγωνίστηκε.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό, είχε την πρώτη της επαφή με την ομάδα, αλλά και τις συναθλήτριες της, η έμπειρη κεντρικός Δήμητρα Νικολακοπούλου, που αποτελεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα. Μια αθλήτρια που αναμένεται με την εμπειρία της να βοηθήσει σημαντικά την Καλαματιανή ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Για το φιλικό ο κ. Μυτσκίδης μιλώντας στο “Notosport” ανέφερε: “Ηταν το τελευταίο τεστ, το 4ο στη σειρά που δώσαμε στην διάρκεια της προετοιμασίας. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με την οποία θα είμαστε και αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Παίξαμε καλά και καταφέραμε να επικρατήσουμε σε ένα παιχνίδι με 4 σετ”.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στις επίσημες υποχρεώσεις, καθώς την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, αλλά και αν η ομάδα είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ο προπονητής του Απόλλωνα μας είπε: “Είμαστε ευχαριστημένοι από την έως τώρα προετοιμασία. Τα κορίτσια δούλεψαν καλά, βέβαια στη διάρκεια της προετοιμασίας είχαμε κάποια προβλήματα από μικροτραυματισμούς, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο, αυτό που μας αναλογεί”. Και για το ματς της πρεμιέρα με την Ολυμπιάδα Πατρών, δήλωσε: “Ξεκινάμε το πρωτάθλημα εκτός έδρας με αντίπαλο την με Ολυμπιάδα Πατρών. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με την Ε.Α. Πατρών”.