Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 13:26

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Πρόκριση για Μεσσηνιακό και ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΠ, προκρίθηκαν ο Μεσσηνιακός και ο Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών” που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο της Καλαμάτας μετά από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.

Ο Μεσσηνιακός κέρδισε με 3-0 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας τον Ακρίτα και νωρίτερα στη Σπάρτη ο Ν.Ο.Κ. μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι επικράτησε 3-2 στο τάι μπρεικ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ 3-0

Την πρώτη θέση στον όμιλο της Καλαμάτας, πήρε ο Μεσσηνιακός μετά τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Ακρίτα.

Τα σετ: 25-15, 25-20, 26-24

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Μπαξιβανάκη, Πετροπούλου, Μαλαπάνη, Κουτσουροπούλου, Καραμπάτσου (λ), Πατρινέλη, Καράμπελα, Μπιρμπίλη, Κοτταρίδη, Ρομπάκη, Μπένου(λ), Γεωργιοπούλου, Βασιλειάδη.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Νάνσυ Πανταζοπούλου): Κουκούτση, Μπουζέα, Μπότη, Κατσόγιαννη, Σουγλέρη, Αβτζή, Μητροπούλου, Αδαμοπούλου, Βαμβακούση, Ιωαννίδη, Καπλάνη, Κατσαράκη, Κόνιαρη.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – Ν.Ο.Κ. “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” 2-3

Μετά από σπουδαία εμφάνιση ο Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών” κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Σπάρτη, κερδίζοντας τον τοπικό Σπαρτιατικό με 3-2 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα πήρε προβάδισμα κερδίζοντας τα 2 πρώτα σετ, ενώ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πήραν τα άλλα δύο και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο 5ο σετ. Εκεί παρότι ο Ν.Ο.Κ. βρέθηκε να χάνει αρχικά με 8-1 και στη συνέχεια με 13-5, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και έφτασε στην επικράτηση με 17-15.

Τα σετ: (20-25, 23-25, 25-15, 25-20, 15-17).

Διατητές: Πέτρος Γιαννακάκος, Αντώνης Δοξαράς.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: Κουρστούνη, Βενιζέλου, Ρηγάκου, Θεοφιλάκου, Τσεμπέλη, Δημάκη (λ), Τρουγκάκου, Φουντούκη, Πλειώτα, Σ. Δημάκη.

Ν.Ο.Κ. “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” (Ι. Σκαρτσίλης): Αραπάκη, Παναγούλια, Τζώρτζη, Ασημάκου, Νικολιτσέα, Καρακύκλα, Δημητροπούλου (λ), Αθανασόπουλου, Σακελλαρίου, Ζαφειροπούλου, Γιακουμή, Τσεκουρά, Νικολοπούλου.

Η βαθμολογία

Μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει ως εξής:

(σε 3 αγώνες)

1. Μεσσηνιακός 9-1 9

2. Ν.Ο.Κ. 7-6 5

3. Ακρίτας 4-6 3

 4. Σπαρτιατικός 2-9 1