Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 14:28

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νικηφόρο ξεκίνημα ο Ακρίτας, 3-0 σετ την Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νικηφόρο ξεκίνημα ο Ακρίτας, 3-0 σετ την Παναχαϊκή

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ εθνική γυναικών ο Ακρίτας που κέρδισε με 3-0 σετ την Παναχαϊκή χθες αργά το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

 

Αρκετά δυνατά μπήκε στο πρώτο σετ η Καλαματιανή ομάδα και το κέρδισε σχετικά εύκολα επικρατώντας με 25-9. Στα άλλα δύο σετ κατάφερε να κερδίσει, όμως δυσκολεύτηκε, αφού η Πατρινή ομάδα ανέβασε απόδοση και θέλησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ομως τα κορίτσια του Ακρίτα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δώσει πολλά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας και αυτό έπαιξε το ρόλο του στη διάρκεια του αγώνα, έδειξαν χαρακτήρα και κατόρθωσαν να επικρατήσουν. Στο δεύτερο σετ μπήκαν καλά στο παιχνίδι και έκτισαν μια σημαντική διαφορά, όμως όσο περνούσε η ώρα, η φιλοξενούμενη ομάδα αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει 16-16, αλλά από εκεί και μετά το παιχνίδι πήγαινε σχεδόν πόντο πόντο, με τον Ακρίτα να παίρνει το προβάδισμα και να φτάνει στην επικράτηση με 25-22. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το τρίτο σετ, με την Παναχαϊκή να ξεκινάει καλά και να προηγείται 4-1 στη συνέχεια πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ ο Ακρίτας, χωρίς όμως να κτίσει διαφορά και ο αντίπαλος του βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 9-9. Στη συνέχεια, βρίσκοντας ρυθμό ο Ακρίτας έκανε το σκορ 20-13, αλλά σταδιακά οι Πατρινές μείωσαν το σκορ πλησιάζοντας ακόμα και στον πόντο, 23-22, αλλά δεν άντεξαν μέχρι το τέλος, καθώς η Καλαματιανή ομάδα είχε τις λύσεις και επικράτησε με 25-22. Διαιτητές ήταν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπεσή, Μάτα, Κουκούτση, Ορφανέα, Βαμβακούση, Μαθιουδάκη, Καπλάνη (λ), Πανταζοπούλου, Μπότη, Ιωαννίδη, Μπουζέα, Καψάσκη, Λίκα (λ), Τσώνη.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κ. Κοκόλας): Κατσίρη, Λαγάκη, Παγωμένου, Βαγενά, Μπρούμα, Ζωγοπούλου, Ευαγγελάτου, Μουζακιάρη (λ), Αλατζά, Κανίσογλου (λ), Μωραΐτη, Παΐσιου.