Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 14:58

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Στο τάι-μπρέικ έχασε η Καλαμάτα ‘80 από τον Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Στο τάι-μπρέικ έχασε η Καλαμάτα ‘80 από τον Πανιώνιο

 

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η Καλαμάτα ‘80 ηττήθηκε στο τάι-μπρέικ με 3-2 σετ από τον Πανιώνιο.

 

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη τη διάρκεια του, με εναλλαγές στα σετ, που έφεραν τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη στο τάι-μπρέικ. Η Καλαμάτα ‘80 κέρδισε το πρώτο σετ και έχασε τα δύο επόμενα. Επανήλθε στο 4ο σετ και οδήγησε το παιχνίδι στο 5ο σετ, εκεί όπου ξεκίνησε ιδανικά, παίρνοντας προβάδισμα με 4-1, όμως στη συνέχεια οι “κυανέρυθροι” βρήκαν λύσεις και έφτασαν στο 5-5. Από εκείνο το σημείο το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο με εξαίρεση ένα προβάδισμα που πήραν οι “Λύκοι” με 12-9, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν φτάνοντας στη επικράτηση με 21-19 σε ένα σετ που διήρκεσε 25’ λεπτά. Συνολικά ο αγώνα είχε διάρκεια δύο ώρες και 25 λεπτά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολυάριθμων φίλων των δύο ομάδων, μιας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας, βρέθηκαν και 10 περίπου υποστηρικτές του Πανιωνίου, από το γνωστό σύνδεσμο “Πάνθηρες” και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με τους παίκτες του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Ετσι το πρώτο παιχνίδι της Καλαμάτας ‘80 για τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής ανδρών, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως με την παρουσία της έδειξε ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και θα είναι από τις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα σετ: 25-20, 20-25, 16-25, 25-16, 19-21. Διαιτητές ήταν οι Θ. Καραγιαννόπουλος, Α. Χριστοδουλόπουλος.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Χρ. Δημητρακόπουλος): Ντάκουρης, Μαδούρας, Μητρόπουλος, Αγγελής, Μάνα, Μανιατέας, Εξαρχέας, Μπεσής, Σπ. Χανδρινός, Μπουσούνης, Σαμουήλ, Αρ. Χανδρινός.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. Θεοδωρόπουλος): Καρακίτσος, Λουκάς, Τασάκος, Φύτρος, Μπεκιάρης, Α. Θεοδωρόπουλος, Κουτσούρης (λ), Παντελούκας, Κωνσταντινίδης, Πλεμμένος (λ), Κουφόπουλος, Βλαβιανός, Καλογερόπουλος.