Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 13:58

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0: Εύκολη νίκη για τις “πράσινες”

Γράφτηκε από τον

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Μεσσηνιακός νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας τον ΑΣ Ηλιούπολης με 3-0 σετ, σε ματς της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής γυναικών.

Αυτή ήταν η 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Καλαματιανή ομάδα και η δεύτερη σερί μετά την εκτός έδρας επικράτηση της, την προηγούμενη αγωνιστική επί του Ρεθύμνου.

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης προσπάθησε να βάλει δύσκολα στη γηπεδούχο ομάδα, καθώς πάλεψε και στα τρία σετ για να διεκδικήσει τη νίκη, όμως ο Μεσσηνιακός κατόρθωσε να πάρει και τα τρία και να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του.

Να σημειωθεί ότι η Γωγώ Σουρή δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, αντίθετα χρησιμοποίησε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες, που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ολες έκαναν το καλύτερο ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της που ήταν η νίκη. Μεταξύ των αθλητριών αυτών ήταν και η Ναλμπάντη, αθλήτρια που προέρχεται από τη Δράμα και επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από απουσία 4 χρόνων, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και των προπονήσεων με το Μεσσηνιακό. Επίσης καλή παρουσία είχαν και οι νεαρές αθλήτριες Μπαξιβανάκη, Πατρινέλη και Καράμπελα ως λίμπερο. Οι 3 μικρές είναι βασικά στελέχη της ομάδας νεανίδων που έχει προκριθεί στις 8 ομάδες της Πελοποννήσου. Παρόλο λοιπόν που το σχήμα της ομάδας μας τροποποιήθηκε αρκετά, οι νέες αθλήτριες απέδειξαν πως έχουν ανεβάσει επίπεδο και ότι ο ΜΓΣ διαθέτει 14άδα αθλητριών που όποια κληθεί να αγωνιστεί έχει πλέον την δυνατότητα να σταθεί ισάξια.

Τα σετ: 25-21, 25-19, 27-25.

Διαιτητές ήταν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Πασσιά, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χάσκου, Ραμούνδου, Ζερδεβά (λ), Μπαξιβανάκη, Φωτεινάκη, Πατρινέλη, Καράμπελα (λ), Ναλμπάντη, Κουτσουροπούλου.

Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ι. Παγανέλης): Καραγκούνη, Γωγούσου, Χαρίση, Παπά, Σαριδάκη, Σταυροπούλου, Καρπασίτη (λ), Φ. Παγανέλη.