Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 19:13

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-0: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη στην έδρα του σημείωσε ο Απόλλων Καλαμάτας που νίκησε το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο την Παναχαϊκή με 3-0 σετ, σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έφτασε στην επικράτηση, σχετικά εύκολα. Κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πατρινής ομάδας στο πρώτο σετ, όπου ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Από εκεί και μετά όσο περνούσε η ώρα ο Απόλλωνας έδειχνε σαφώς καλύτερη εικόνα πήρε το δεύτερο σετ με λιγότερη αντίσταση από την αντίπαλο του, ενώ στο τρίτο σετ είχε πιο εύκολο έργο και το πήρε άνετα.

Τα σετ: 25-21, 25-18, 25-12.

Διαιτητές ήταν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Χαρ. Μυτσκίδης): Ιωσηφίδη, Βομβύλα, Νιάρχου, Κοτσώρη, Δεδούση, Νικολακοπούλου, Μπούνα (λ), Μπελογιάννη, Σαββά, Αντωνοπούλου, Μπίτσικα (λ), Καζάκη, Κατσαρού, Γκριτζέλα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λαγάκη, Παγωμένου, Κατσίρη, Μπρούμα, Γεωργίου, Αλατζά, Βαγενά, Ευαγγελάτου, Μουζακιάρη (λ), Παΐσιου, Ζωγοπούλου, Κανίσογλου (λ), Σπηλιωτοπούλου.

Απονομή κυπέλλου

Πριν τον αγώνα και σε μια σύντομη τελετή, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Βαγγέλης Τρουγκάκος απένειμε στην καλαματιανή ομάδα το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν στην τοπική κατηγορία.

Ο κ. Τρουγκάκος έδωσε το κύπελλο στην περσινή αρχηγό της ομάδας Νίκη Καραχάλιου και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμάτας Κώστας Μπαρμπίτσας έδωσε σε όλες τις αθλήτριες τα μετάλλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.