Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 15:57

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ 3-0: Τα προβλήματα σε υποδοχή και επίθεση έφεραν την ήττα

Γράφτηκε από τον

Μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν ο Ακρίτας και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ, χθες στην εκτός έδρας αναμέτρηση του, από τον Γ.Σ. Αργους, σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα στην υποδοχή, ενώ δεν ήταν αποτελεσματική και στην επίθεση. Συγκεκριμένα είχε προβλήματα στην υποδοχή ειδικά στα δύο πρώτα σετ, παρότι στο πρώτο σετ ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το 15 και μετά η γηπεδούχος ομάδα έκανε ένα σερί που τις επέτρεψε να ξεφύγει και να κερδίσει με 25-18. Το δεύτερο σετ δεν ήταν καθόλου καλό για τον Ακρίτα καθώς το έχασε σχετικά εύκολα.

Στο 3ο κατάφερε να προηγηθεί με 22-17, αλλά όπως προαναφέραμε δεν είχε σωστές επιλογές στην επίθεση και ο Γ.Σ.Α. κατάφερε να επικρατήει και να φτάσει στη νίκη.

Τα σετ: 25-18, 25-16, 25-22.

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ (Αικ. Θεοδώρου): Καραμούτζου, Ζαγκαράκη, Γρίβα, Μπουρή, Ντούλια, Μαστοράκη (λ), Κωστοπούλου, Ξανθή, Τσιλιμίγκρα, Κλάδη, Παπασπυροπούλου, Φλώρου.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπεσή, Μάτα, Κουκούτση, Ορφανέα, Βαμβακούση, Μαθιουδάκη, Καπλάνη (λ), Μπουζέα, Κατσόγιαννη, Πανταζοπούλου, Λύκα (λ), Μπότη.