Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 15:58

Οι κορασίδες του Γ.Σ. Μεσσήνης έδωσαν το πρώτο επίσημο ματς!

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο επίσημο ματς έδωσαν την Τετάρτη στη Μεσσήνη οι κορασίδες του Γ.Σ. Μεσσήνης, με αντίπαλο τον Α.Ο. Ακρίτα 1, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-3 σετ) ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους ανθρώπους του συλλόγου, που με ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Ιστορική στιγμή για το ΓΣ Μεσσήνης, που μετά από πολλά χρόνια επανέρχεται δυναμικά κ στο χώρο του βόλεϊ! Από την περσινή χρονιά είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν ακαδημίες βόλεϊ με κορίτσια ηλικίας 5-17 ετών, καθώς κ κάποιες γυναίκες που έπαιζαν παλιά! Την Τετάρτη 15/11 ήρθε η στιγμή της επιβράβευσης για όλο το σύλλογο,την υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος Άστρη Μαυρέα,τον υπεύθυνο ανάπτυξης όλων των τμημάτων ακαδημίας του ΓΣ Μεσσήνης Μιχάλη Μπακογιάννη και όλο το ΔΣ του συλλόγου, καθώς είδαν το τμήμα των κορασίδων βόλεϊ να αγωνίζεται σε επίσημο αγώνα!!! Πολύς κόσμος, αν και καθημερινή, έκανε μια βόλτα απ το γήπεδο κ αντίκρισε αν μη τι άλλο μια πολύ ωραία εικόνα, που αποτελεί διαφήμιση για την πόλη της Μεσσήνης. Να αναφέρουμε ότι εκτός απ το πρωτάθλημα των κορασίδων ,ο ΓΣ Μεσσήνης ,θα συμμετέχει κ στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων φέτος και απ την επόμενη περίοδο,επιδίωξη των ανθρώπων του συλλόγου, είναι να κατεβάσουν και τμήμα νεανίδων, αλλά και γυναικών!”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κορασίδες του Ακρίτα 1 (συμμετέχει και με τον Α.Ο. Ακρίτα 2 στον Στ’ όμιλο) στο εν λόγω πρωτάθλημα, νίκησαν όπως προαναφέραμε με 0-3 σετ (10-25, 6-25, 12-25).

Οι νεαρές αθλήτριες χάρηκαν το ματς, όπως και οι φίλαθλοι, ενώ ο Ακρίτας με ανακοίνωσή του ευχήθηκε στο Γ.Σ. Μεσσήνης για το νέο του εγχείρημα. Επόμενο παιχνίδι για τον Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ 1 αυτό το Σάββατο στις 19:00 με τον Ν.Ο.Κ. 1 στο κλειστό της παραλίας.

Α' Διαιτητής: Χριστοδουλόπουλος Ανδρέας

Σημειωτής: Λιακουνάκου Βενετία

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Μαυρέα Αστρινή, Ορφανέα Αφροδίτη): Κότση Α., Πούπουζα Χ., Κόρπη Χ., Τσικρικού Θ., Κολαμπά Γ. (c), Αλεξοπούλου Ν., Παράσχου Κ., Πλιού Αικ., Πλιού Α., Γεωργούλια Μ., Σκορδάκη Α.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 1 (Τσιριμπή Μαίρη): Θεοδωρακοπούλου Χαρά (c), Παρασκευοπούλου Ευγενία, Καπλάνη Σταυρούλα, Μενούνου Δήμητρα, Αβτζή Λυδία, Κακριδώνη Θεοδώρα, Μπάκα Μελίνα.