Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 12:28

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τρίτη εκτός έδρας νίκη ο Μεσσηνιακός, 3-0 σετ την Αγία Παρασκευή

Γράφτηκε από τον

Την 3η νίκη εκτός έδρας και την 4η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής πέτυχε το Σάββατο ο Μεσσηνιακός κερδίζοντας με 3-0 σετ την Αγία Παρασκευή.

Οι αθλήτριες της Καλαματιανής ομάδας έπαιξαν πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν επιτρέψαν στην αντίπαλο τους να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα με αυτή τη νίκη ο Μεσσηνιακός σε συνδυασμό και με αποτελέσματα σε άλλα ματς βρέθηκε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους 3 λιγότερους από Αμαζόνες και Αρτεμις που μοιράζονται την πρώτη θέση. Παράλληλα άφησε 6 βαθμούς πίσω, την προχθεσινή αντίπαλο της.

Τα σετ: 20-25, 18-25, 21-25.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Ν. Κωστακόπουλου): Μιχελάκη, Παπαγεωργίου, Π. Ζήση, Οικονομάκη, Χ. Ζήση, Γκιζιώτη, Μαύρου, Μπλέκα, Κοκίου (λ), Μπεγλερίδου (λ), Καβριγιάννη, Πανανικολάκη, Καραβάνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Πασσιά, Σουρή, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Παυλέα (λ), Ζερδεδά (λ), Καράμπελα, Κουτσουροπούλου, Φωτεινάκη, Πατρινέλη, Ναλμπάντη, Χειλαδάκη.

 * Την αποστολή συνόδευσαν οι Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος συνεργάτης της προπονήτριας κ. Σουρή, ο παράγοντας Χρήστος Δροσινός και ο έφορος Νίκος Ζεργιώτης.