Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 15:05

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Στο τάι μπρέικ έχασε στην Πάτρα η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Η πρώτη έξοδος στο φετινό πρωτάθλημα δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για την Καλαμάτα ‘80, καθώς γνώρισε την ήττα προχθές στην Πάτρα με 3-2 σετ από την τοπική ΑΕΠ Ολυμπιάς.

Οι “Λύκοι” δεν ήταν κακοί στο παιχνίδι, βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασαν και ισοφάρισαν τα σετ κάνοντας το 2-2, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη. Δεν παρουσιάστηκαν όσο ανταγωνιστικοί θα έπρεπε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ομάδα αυτό που χρειάζεται είναι να έχει σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι αυτό που της λείπει, καθώς έχει στιγμές που οι παίκτες της χάνουν τη συγκέντρωση τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει στο στόχο της.

Τα σετ: 25-21, 18-25, 25-17, 18-25, 15-10.

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Δαρείος): Βαλουξής, Γεωργακόπουλος (λ), Ράπτης, Ντονάς, Φιλίππου, Γεωργάτος, Θεοδωράκης,/ Σωκράτους, Μακρής (λ), Κανελλόπουλος, Πομώνης, Καλαϊτζιδάκης, Παναγόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Χρ. Δημητρακόπουλος): Μητρόπουλος, Μαδούρας, Μάνα, Ντάκουρης, Αγγέλης, Μανιατέας, Εξαρχέας (λ), Μπουσούνης, Σπ. Χανδρινός, Αρ. Χανδρινός, Μπεσής.