Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 11:01

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με ανατροπή ο Ακρίτας κέρδισε 3-2 την ΕΑ Πατρών

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με ανατροπή ο Ακρίτας κέρδισε 3-2 την ΕΑ Πατρών

Με ανατροπή και στο τάι μπρέικ ο Α.Ο. Ακρίτας κατάφερε να πάρει τη νίκη χθες το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτα, όπου επικράτησε με 3-2 σετ της Ε.Α. Πατρών σε ένα συγκλονιστικό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι.

Η Καλαματιανή ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, καθώς έχασε τα δύο πρώτα σετ, στα οποία όμως ήταν ανταγωνιστική και διεκδίκηση σχεδόν μέχρι το τέλος να τα κερδίσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στη συνέχεια και με τις οδηγίες από τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη, οι αθλήτριες του Ακρίτα παρουσιάστηκαν πιο ανταγωνιστικές και κατόρθωσαν να πάρουν τα άλλα δύο σετ κάνοντας το 2-2, πηγαίνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί ξεκίνησαν καλά παίρνοντας προβάδισμα με 6-2, το οποίο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν και η Πατρινή ομάδα είχε απαντήσεις και μετά από εναλλαγές στους πόντους άγγιξε τη νίκη όταν πήρε κεφάλι στο σκορ με 15-14, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και με 3 σερί πόντους έφτασαν στην επικράτηση.

Τα σετ: 20-25, 23-25, 25-17, 25-18, 17-15.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ηλίας Τσουμελέας, Παναγιώτης Χανδρινός.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπεσή, Μάτα, Κουκούτση, Ορφανέα, Μαθιουδάκη, Θ. Μπότη, Καπλάνη (λ), Πανταζοπούλου, Κατσόγιαννη, Μπουζέα, Κ. Μπότη, Λίκα (λ), Τσώνη, Βυζά.

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ ( Γ. Μητρόπουλος): Κάτση, Αν. Στούκη, Ν. Στούκη, Πελεκούδα, Καρνάτσου, Συσίκη, Ζήκου (λ), Μακρή, Φασέα, Μαστρογεωργίου.