Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 13:49

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Η Καλαμάτα ‘80 έχασε 3-1 από την πρωτοπόρο Παλλήνη

Γράφτηκε από τον

 

 

Εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα του Α’ ομίλου – 1ου Υποομίλου, Α.Ο. Παλλήνης με 3-1 σετ γνώρισε το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας η Καλαμάτα ‘80.

Οι φιλοξενούμενοι με την εμφάνιση τους έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά από την προχθεσινή τους νίκη στην Καλαμάτα, και θα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και της διεκδίκησης της ανόδου.

Οι “Λύκοι” μπήκαν στον αγώνα χωρίς τον βασικό τους πασαδόρο Μιχάλη Μητρόπουλο γιατί μία ημέρα νωρίτερα στην τελευταία προπόνηση, τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν μπόρεσε να δώσει το “παρών” στη δύσκολη αναμέτρηση με την πρωτοπόρο ομάδα. Η αναγκαστική αλλαγή έκανε τον προπονητή Χρήστο Δημητρακόπουλο να αλλάξει τα πλάνα του, όμως δεν είχε την πολυτέλεια όπως η προχθεσινή αντίπαλος του να έχει αντίστοιχη εναλλακτική λύση. Παρά το σημαντικό πρόβλημα η Καλαμάτα ‘80 παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, καθώς ήταν πίσω με τρεις πόντους και επικράτησε με 25-23. Στα δύο επόμενα σετ, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατόρθωσαν να τα κερδίσουν με μικρή διαφορά. Στο 4ο και τελευταίο σετ η Καλαμάτα ξεκίνησε καλά και είχε ένα μικρό προβάδισμα όμως η ομάδα της Παλλήνης, κατόρθωσε να ισοφαρίσει και να πάρει μια διαφορά 6 πόντων την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος και έφτασε στη νίκη με 3-1

Τα σετ: 25-23, 19-25, 21-25, 19-25.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Χρ. Δημητρακόπουλος): Μανιατέας, Μπουσούνης, Αγγέλης, Μάνα, Ντάκουρης, Μαδούρας, Εξαρχέας (λ), Μπεσσής, Σπ. Χανδρινός, Σαμουήλ, Παπαντωνίου, Α. Χανδρινός.

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Μ. Αλεξανδρόπουλος): Ρούσης, Μπιλλήρης, Αδαμόπουλος, Παπασιδέρης, Μήττας, Λυκουρέσης, Τσικάτος, Τοκάνης, Αντωνάκης (λ), Χριστόπουλος, Μπούρας (λ), Κοντοδήμας.