Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 20:15

Θα τα δώσουμε όλα για να μείνουμε ψηλά, λέει ο αρχηγός της Καλαμάτα '80 Δήμος Μπουσούνης

Γράφτηκε από τον
Θα τα δώσουμε όλα για να μείνουμε ψηλά, λέει ο αρχηγός της Καλαμάτα '80 Δήμος Μπουσούνης

Η παραμονή στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Α2 εθνικής κατηγορίας μετά και την έκτη αγωνιστική έχει δικαιολογημένα ανεβάσει την αισιοδοξία στα ύψη στην εκπρόσωπο του νομού μας Καλαμάτας '80.
Η Μεσσηνιακή ομάδα ισοβαθμεί στην κορυφή με το Κολέγιο και η παρουσία της μέχρι τώρα δείχνει ότι η ομάδα φέτος είναι ικανή να πετύχει σπουδαία πράγματα και να χτυπήσει ακόμη και την άνοδο στην Α1.

 

Να θυμίσουμε εδώ ότι πρωταθλήτριες ομάδες των τριών ομίλων της Α2 θα παίξουν στο τέλος πλέι οφ και οι δύο πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για την Α1.
Ο αρχηγός της ομάδας της Καλαμάτας Δήμος Μπουσούνης (δεξιά στη φωτό) δηλώνει στο "Νοtosport" ενθουσιασμένος για την παρουσία του κόσμου στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Παλλήνη και τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή.
“Μετά από έξι παιχνίδια βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 εθνικής κατηγορίας και αναμφισβήτητα είμαστε όλοι εξαιρετικά χαρούμενοι για αυτό. Από τη μεριά μας οι παίκτες και πιστεύω από τη δική τους η διοικούσα επιτροπή και ο προπονητής, αισθανόμαστε εξαιρετικά βλέποντας στον βαθμολογικό πίνακα ότι αποδίδουν καρπούς οι κόποι και οι θυσίες μας για την δημιουργία ενός πολύ καλού αγωνιστικού συνόλου.
Οσον αφορά τη συνέχεια το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στο κόσμο που γεμίζει πλέον το Κλειστό και μας βοηθάει σίγουρα πάρα πολύ, ότι θα παλέψουμε με κάθε μας δύναμη το κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε με τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά στην βαθμολογία. Τώρα όσον αφορά το πρόσφατο εντός έδρας νικηφόρο ντέρμπι με την Παλλήνη αξιοσημείωτο είναι ότι η κερκίδα σχεδόν γέμισε από φιλάθλους πράγμα που έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι επιβραβεύει όλους εμάς για τις καλές μέχρι σήμερα αγωνιστικές προσπάθειες μας.
Από την πλευρά μου θα ήθελα σαν αρχηγός και εκπροσωπώντας τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να ζητήσω από τους φίλους μας να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να μας ενθαρρύνουν σε κάθε αγώνα ώστε να παίρνουμε την δύναμη που είναι απαραίτητα σε κάθε παιχνίδι ώστε να διεκδικούμε με πολλές αξιώσεις την κατάκτηση της επιτυχίας από οποιοδήποτε αντίπαλο.
Σημαντικη είναι και η οικονομική βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδας μας αγοράζοντας εισιτήρια, κάρτες διαρκείας και λαχνούς για την κλήρωση της Πρωτοχρονιάς αφού ένα πολύ μικρό ποσό αυτή τη δύσκολη για όλους εποχή μπορεί να είναι ανάσα μεγάλη στην προσπάθεια μας να διαφημίσουμε τον αθλητισμό και την πόλη της Καλαμάτας.

Να στηρίξουν οι φορείς

Ο Δήμος Μπουσούνης θεωρεί θετικές τις ενέργειες του Δήμου και του προέδρου του αρμόδιου Φορέα Γιάννη Αδαμόπουλου για την βελτίωση του Κλειστού, ωστόσο τονίζει πως οι τοπικοί φορείς θα πρέπει να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα.
«Η φετινή προσπάθεια είναι σίγουρα αξιόλογη και οι τοπικοί φορείς θα έπρεπε να την ενισχύσουν. Μπορεί το βόλει να μην έχει την απήχηση του ποδοσφαίρου αλλά περιμένουμε μεγαλύτερη υποστήριξη από τις αρχές, τους φορείς και τους τοπικούς άρχοντες έστω άπλα και με την παρουσία τους στο γήπεδο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του αθλητικού φορέα Γιάννη Αδαμόπουλο για όσα έργα σκοπεύει να αναλάβει για τη βελτίωση του Κλειστού και ελπίζουμε σύντομα να έχουν ολοκληρωθεί.
Ελπίζουμε ότι με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θα έχουμε προσφέρει ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις σε όλους τους φίλους του βόλει και όχι μόνο».
Τέλος, ξεκίνησε στο κλειστό της παραλίας από τον Παναγιώτη Ντάκουρη και τους συνεργάτες του η προετοιμασία των πρωτοπόρων για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου στην Νέα Σμύρνη με την ομάδα του Μίλωνα.