Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 10:52

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μεγάλο παιχνίδι για τον Μεσσηνιακό στο Κλειστό με ΑΓΣ Αρτεμις

Γράφτηκε από τον

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής βόλεϊ θα συναντηθούν σήμερα στο Κλειστό της Παραλίας και υπόσχονται πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί στις 6 μ.μ. στον ΑΓΣ Αρτεμις σε ένα ματς που μπορεί να είναι δύσκολο σε προγνωστικά είναι βέβαιο ότι όμως ότι θα προσφέρει βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Μια ματιά στην βαθμολογία φανερώνει μe μιας την σπουδαιότητα της αναμέτρησης καθώς ο Μεσσηνιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς ενώ ο ΑΓΣ Αρτεμις στην δεύτερη με 21 βαθμούς.  Η Μεσσηνιακή ομάδα λοιπόν ξεκινά το β’ γύρο με ένα μεγάλο ματς, στο οποίο μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να... φλερτάρει με την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα! Αυτό θα συμβεί αν καταφέρει να πάρει τρίποντη νίκη απέναντι στον σαφώς ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο της. Οι “πράσινες” είναι αποφασισμένες να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και βέβαια περιμένουν την θερμή συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της πόλης στο σημερινό ματς. Θυμίζουμε ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας θα παίξουν στην συνέχεια πλέι οφ και η πρώτη ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Pre League. Η τελική κατάταξη στον όμιλο έχει την σημασία της καθώς στα πλέι οφ οι ομάδες θα ξεκινήσουν έχοντας 4 βαθμούς ο πρώτος, 3 ο δεύτερος, 2 ο τρίτος και 1 ο τέταρτος.

 

 

Αισιοδοξούν Σουρή και Χάσκου

 

 

"Η ομάδα είναι πλήρης και δεν έχει κανένα πρόβλημα απουσίας. Όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις πήγαν πολύ καλά και οι αθλήτριες είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν την Άρτεμη Κορυδαλλού, η οποία ήρθε από Παρασκευή βράδυ και μένει σε ξενοδοχείο της πόλης μας, απλό δείγμα της σημασίας που δίνει στην συγκεκριμένο αγώνα”, τόνισε για το ματς η προπονήτρια και παίκτρια της ομάδας Γωγώ Σουρή θα έχει στην διάθεσή της την 14αδα που στηρίζεται στα τελευταία παιχνίδια. Η Μαρία Χάσκου από την πλευρά της αισιοδοξεί για την συνέχεια: “Η ομάδα, όπως φαίνεται και από τη 3η θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα, έκανε μια πολύ καλή πορεία στον α’ γύρο. Είχε μόλις δύο ήττες, από τα δύο φαβορί Αμαζόνες και Άρτεμις και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια καθαρές νίκες. Ο β’ γύρος μας βρίσκει σε τέτοια θέση, ώστε να στοχεύουμε ακόμα ψηλότερα. Πλέον, έχουμε συμπληρώσει και το κενό που είχαμε λόγω έλλειψης πολλών φιλικών προετοιμασίας – που είναι δύσκολα για μια επαρχιακή ομάδα - και πιστεύουμε ότι στους επόμενους αγώνες θα παίξουμε ακόμα υψηλότερου επιπέδου βόλεϊ”.

 

 

 

Το πρόγραμμα

 

 

 

Σάββατο

 

ΑΣ Ηλιούπολης - Ένωση Βύρωνα (5.30 μ.μ.)

 

Μόσχος, Μόσιαλος

 

ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΟ Κύδων (6 μ.μ.)

 

Κανακάκης, Πετακάκη

 

Μεσσηνιακός - ΑΓΣ Άρτεμις (6 μ.μ.)

 

Χανδρινός, Καραγιαννόπουλος

 

Κυριακή 17/12

 

ΑΟ Ποσειδών - ΑΕ Αγ. Παρασκευής (5 μ.μ.)

 

Κτενάς, Κούγιας

 

Ρεπό: ΑΟΝ Αμαζόνες

 

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

1. ΑΟΝ Αμαζόνες 24-5 23

 

2. ΑΓΣ Αρτεμις 22-4 21

 

3. Μεσσηνιακός 18-8 18

 

4. Ενωση Βύρωνα 17-16 13

 

5. Αγ. Παρασκευή 14-15 12

 

6. ΑΟ Ποσειδών 15-19 9

 

7. ΟΠΕ Ρεθύμνου 7-20 5

 

8. ΑΣ Ηλιούπολης 8-21 4

 

9. ΑΟ Κύδων 4-21 3