Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 16:15

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Εκλεισε με νίκη τον α’ γύρο ο Μεσσηνιακός, 3-0 τον Ακρίτα 1

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Εκλεισε με νίκη τον α’ γύρο ο Μεσσηνιακός, 3-0 τον Ακρίτα 1

Ο Μεσσηνιακός κέρδισε χθες το απόγευμα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας με 3-0 σετ τον Α.Ο. Ακρίτα 1 στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου του Ε’ ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων βόλεϊ της ΕΣΠΕΠ.

Ο Μεσσηνιακός, αν και βρέθηκε στο ξεκίνημα των δύο πρώτων σετ πίσω στο σκορ με 6-0 και 4-0 αντίστοιχα, κατάφερε με ανατροπή να τα κερδίσει. Στο 3ο σετ οι αθλήτριες του Ακρίτα ανέβασαν την απόδοση τους και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 12-12, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες έχοντας σωστές επιλογές κατάφεραν να πάρουν διαφορά και τελικά να φτάσουν στην επικράτηση με 25-19, παίρνοντας παράλληλα και τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 14-25, 11-25, 19-25.

Διαιτητής ήταν η Βενετία Λιακουνάκου.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 1 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Θεοδωρακοπούλου, Παρασκευοπούλου, Καπλάνη, Αβτυζή, Βρυώνη, Μενούνου, Κακριδώνη, Ταφίλη, Ανδρούτσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Μπαξιβανάκη, Μαλαπάνη, Βασιλειάδη, Μπένου, Πετροπούλου, Γεωργιοπούλου, Μουργή, Ρούσση Ιωάννα, Κορομηλά, Σιωρά, Μπαστακού, Παπαβασιλοπούλου.


Νίκες για Γ.Σ. Μεσσήνης και Δίωνα Κυπαρισσίας

Σε παιχνίδια που έγιναν χθες για το πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ ο Γ.Σ. Μεσσήνης και ο Δίων Κυπαρισσίας νίκησαν με 3-0 σετ την Ελπίδα Αριος και τον Α.Ο. Ακρίτα 1, αντίστοιχα.

Η ταυτότητα των δύο αγώνων έχει ως εξής:

ΕΛΠΙΔΑ ΑΡΙΟΣ – Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ 0-3

Εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Γ.Σ. Μεσσήνης, που κέρδισε χθες το μεσημέρι στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας την Ελπίδα Αριος με 3-0 σετ, σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Τα σετ: 21-25, 17-25, 22-25.

Διαιτητής ήταν η Βενετία Λιακουνάκου.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΡΙΟΣ: Σκουράκη, Ρουσοπούλου, Μπαράι, Καλέκα, Τσίτουρα, Ε. Μπουμπουλή, Μ. Μπουμπουλή, Σπυροπούλου, Σκουφά, Κοτσιλιέρη, Πατρίκη.

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Αλεξοπούλου, Κ. Τσοπανάκη, Παράσχου, Χ. Πούπουζα, Κότση, Τσικρικού, Π. Πούπουζα, Α. Τσοπανάκη.

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 1 3-0

Ο Γ.Α.Ε.Τ. Δίων κέρδισε χθες στην Κυπαρισσία με 3-0 σετ τον Α.Ο. Ακρίτα 1 σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Α’ όμιλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Τα σετ: 25-8, 25-15, 25-6.

Διαιτητής ήταν Τάσος Λιακάκης.

Γ.Α.Ε.Τ. ΔΙΩΝ (Παναγιώτης Τατούλης): Βρεττού, Φωτεινέα, Κακούτη, Αντωνοπούλου, Βασιλοπούλου, Ντρούλια, Μαντζούνη, Τσολονδρέ, Ανδρουτσή, Κυριακού.

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ 1(Νάνσυ Πανταζοπούλου): Σουρέα, Σακκά, Σκόρδου, Μπάκα, Τσαούση, Ευθυμιάδη, Κουκούτση, Κρασοπούλου, Τσιριγώτη.