Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 13:49

Αξίζει στήριξη η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Πως σας φαίνεται το ενδεχόμενο του χρόνου το ενδεχόμενο να έχουμε ως νομός μια ομάδα στην Α1 κατηγορία βόλεϊ ανδρών; Οτι το καλύτερο θα λέγαμε εμείς για τον μεσσηνιακό αθλητισμό γενικότερα που βρίσκεται σε… ξηρασία (σε όλα τα αθλήματα) εδώ και πολλά χρόνια.

Ο πρόλογος έγινε για να τονίσουμε την προοπτική που δίνει με τις φετινές της εμφανίσεις η Καλαμάτα '80, η οποία μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας. Οι "Λύκοι" ξεκίνησαν πέρυσι μια φοβερή πορεία όταν και κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα της Β' εθνικής και φέτος το καλοκαίρι τάραξαν τα… νερά με την απόκτηση του Χρήστου Δημητρακόπουλου. Δεν έκρυψαν ότι στο… πίσω μέρος του μυαλού τους βρίσκεται από φέτος η άνοδος, όμως απόλυτα δικαιολογημένα ξεκαθάρισαν πως υπάρχει πλάνο τριετίας με σκοπό το μεγάλο άλμα.
Μέχρι στιγμής η Καλαμάτα '80 δείχνει πολύ δυνατή και ικανή να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της, συνεχίζοντας ύστερα στα μπαράζ με τους άλλους δύο πρωταθλητές των ομίλων με απώτερο σκοπό την άνοδο. Το πλέον όμως σημαντικό είναι πως φέτος έχει αρχίσει να γεμίζει το Κλειστό στους εντός έδρας αγώνες των "Λύκων" με τους φιλάθλους να δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Γι' αυτό και η Καλαμάτα '80 θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους (φορείς, κόσμο, ΜΜΕ κ.α.) γιατί το δέλεαρ της παρουσίας στην
Α1 κατηγορία του βόλεϊ είναι μεγάλο…