Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 14:42

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Δύσκολη νίκη του Μεσσηνιακού στην Ηλιούπολη

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Δύσκολη νίκη του Μεσσηνιακού στην Ηλιούπολη

 

Αγχωτική νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Μεσσηνιακός, επικρατώντας εκτός έδρας του Α.Σ. Ηλιούπολης στο τάι-μπρεικ 3-2.

Μια νίκη που διατήρησε την Καλαματιανή ομάδα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α’ ομίλου της Α2 γυναικών, μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής.

Ο Μεσσηνιακός είχε να αντιμετωπίσει μια αξιόμαχη ομάδα που σε συνδυασμό με τον άγχος που είχε να δυσκολέψει την προσπάθεια του για νίκη. Προηγήθηκε δύο φορές και ισάριθμες φορές η ομάδα της Ηλιόπουλης έφερε το ματς στο 2-2 και έτσι όλα κρίθηκαν στο 5ο σετ, όπου οι “πράσινες” κατάφεραν να ξεπεράσουν άγχος και αντίπαλη ομάδα και να επικρατήσουν με τρεις πόντους διαφορά. Η νίκη δεν έφερε τρεις πόντους, αλλά και με τους δύο που πήρε παραμένει μόνη στην 3η θέση τους βαθμολογικού πίνακα.

Η προπονηήτρια Γωγώ Σουρή κάθισε στον πάγκο και καθοδήγησε τις αθλήτριες του Μεσσηνιακού, δίνοντας και σε αυτό το παιχνίδι χρόνο συμμετοχής σε κάποιες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά.

Τα σετ: 13-25, 25-12, 20-25, 25-23, 12-15).

ΗΛΙΟΠΟΥΛΗ (Ι. Παγανέλης): Καραγκούνη, Γωγούσου, Σταυροπούλου, Μύριλλα, Σαριδάκη, Χαρίση, Καρπασίτη (λ), Παγανέλη, Παπά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Φωτεινάκη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Χάσκου, Ζερδεβά (λ). Αγωνίστηκαν και οι Πασσιά, Μπαξιβανάκη, Ναλμπάντη, Κουτσουροπούλου, Παυλέα. Την αποστολή στην Αθήνα συνόδευσαν οι Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Δροσινός και Νίκος Ζεργιώτης.