Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 15:33

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα της Καλαμάτας '80 από τον Πανερυθραϊκό

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα της Καλαμάτας '80 από τον Πανερυθραϊκό

 

Δεν τα κατάφερε η Καλαμάτα ‘80 να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου – 1ου υποομίλου της Α2 Ανδρών.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό, αλλά υπήρξε και κάτι θετικό και αυτό δεν είναι άλλο από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Καλαμάτα ‘80 στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας “Στέλιος Καλαϊτζής”. Αυτό επισήμανε μετά το παιχνίδι και ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος μιλώντας στο “Notosport”: “Παρότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, η εμφάνιση μας ήταν ενθαρρυντική για το μέλλον. Πιστεύω ότι αν παρουσιάζουμε ανάλογη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να σωθούμε. Ημασταν πιο ανταγωνιστικοί μέσα στο παιχνίδι, σε σχέση με προηγούμενα, αλλά σε καίρια σημεία δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί ώστε να διεκδικήσουμε και κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Κρατάμε την καλή εμφάνιση, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο και μας μένει η πίκρα της καθαρής ήττας”.

Τα σετ: 26-24, 22-25, 25-16, 25-23.

Διαιτητές ήταν ο Νίκος Μόσχος και η Μαρία-Χριστίνα Χαμπιλού.

Ευθύνες για την ήττα επιρρίπτει ο Δήμος Μπουσούνης στη β’ διαιτητή κ. Χαμπιλού, υποστηρίζοντας ότι έκανε πολλά λάθη εις βάρος της καλαματιανής ομάδας. Ο έμπειρους αθλητής σε σύντομη δήλωση του μετά τον αγώνα στο “Notosport” ανέφερε: “Είμαστε δυσαρεστημένοι γιατί η προσπάθειά μας κρίθηκε από τις υποδείξεις της β’ διαιτητού κ. Χαμπιλού”.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μ. Χατζηπέρος): Σ. Βήττας, Μανδηλάρης, Σεβδαλής, Λέπουρας, Φωτιάδης, Τ.Βήττας, Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος, Μάρκου, Μ. Κοτσαμπάσης, Κ. Κοτσαμπάσης (λ), Μπαλούγιας (λ), Λευκός, Μακρυγιάννης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Χρ. Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Μανιατέας, Αγγέλης, Χρ. Βλάσσης, Σπ. Χανδρινός, Εξαρχέας (λ), Αρ. Χανδρινός (λ), Ντάκουρης, Σαμουήλ, Παπαντωνίου, ενώ στην αποστολή ήταν και ο Νίκος Μπιρμπίλης.