Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 15:31

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ο Μεσσηνιακός 3-1 σετ το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Ενα καταπληκτικό ματς έγινε την Κυριακή στο Κλειστό της Παραλίας για το πρωτάθλημα κορασίδων με τον Μεσσηνιακό να κερδίζει με 3-1 σετ τον Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας 1.

Τα σετ του αγώνα ήταν 25-23, 20-25, 25-22, 25-19.

Το ματς ήταν αμφίρροπο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που απόλαυσε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Ο Μεσσηνιακός ως πρώτος του ομίλου και ο ΝΟΚ1 ως δεύτερος έχουν ξεχωρίσει και κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθούν στην επόμενη φάση στην οποίαν θα αντιμετωπίσουν τους πρώτους των άλλων ομίλων.

Ο Μεσσηνιακός με προπονήτρια την Γωγώ Σουρή, παρατάχθηκε με τις αθλήτριες Μπαξιβανάκη Σοφιτίνα, Πετροπούλου Βασιλίνα, Μπένου Βαρβάρα, Μαλαπάνη Κωνσταντίνα, Πατρινέλη Ιωάννα, Βασιλειάδη Κυριακή, Μπιρμπίλη Στέλλα, Γεωργιοπούλου Τίνα, Μαστορέα Μαρβίνα, Μουργή Σάντυ, Μπαστακού Σταυρούλα, Σιωρά Ευνίκη, Ρούσση Ιωάννα.

Ο ΝΟΚ1 με προπονητή τον Γιάννη Σκαρτσίλη παρατάχθηκε με τις Αραπάκη, Νικολιτσέα, Τζώρτζη, Σκαρτσίλη, Μανιάτη, Φλαούνα, Νικολοπούλου, Παναγούλια, Ασημάκου, Παναγούλια Α., Καρακύκλα, Δημητρακοπούλου, Νικητοπούλου.

Ο Μεσσηνιακός για την διοργάνωση

Ο Μεσσηνιακός με ανακοίνωση του τονίζει το εκπαιδευτικό ρόλο των Καλαματιανών συλλόγων που λειτουργούν τμήματα υποδομής στο βόλεϊ.

“Η ουσία όλων των αγώνων του αναπτυξιακού πρωταθλήματος κοριτσιών και αγοριών, στο οποίο από την Καλαμάτα συμμετέχουν ο Μεσσηνιακός, ο ΝΟΚ, ο Ακρίτας, η ΓΕΜ και η Καλαμάτα ‘80, είναι να πάρουν τα παιδιά αθλητικές εμπειρίες, να ανταγωνιστούν εντίμως και να συσφίξουν τις φιλίες τους. Οι 5 σύλλογοι που εκπαιδεύουν με πολυετή συνέπεια τα παιδιά, προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στην Καλαμάτα, αφού εκτός από την εκπαίδευση δίνουν και ευκαιρίες στα ταλαντούχα παιδιά να αγωνιστούν σε υψηλότερο ομαδικό επίπεδο, αλλά και να κληθούν σε εθνικές ομάδες, όπως έγινε πρόσφατα με τα αδέλφια Χανδρινού και τον Φρίξο Κωτσάκη”.