Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 15:08

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νίκησε την Ενωση Βύρωνα και σκέφτεται τα πλέι-οφ ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

 

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Μεσσηνιακός, που το Σάββατο κέρδισε στην Αθήνα την Ενωση Βύρωνα με 3-0 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα τον αντίπαλο της και πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Pre League.

Εχει ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος, αλλά είναι με τον Κύδωνα Χανίων, που έχει αποχωρήσει και θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις πόντους. Μετά, την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, αλλά ότι και να γίνει στα άλλα ματς δεν χάνει την 3η θέση και θα έχει το χρόνο να προετοιμαστεί για τα μπαράζ.

Τα σετ 15-25, 15-25, 22-25.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Κυριακή Γεωργάκη με τον Βασίλη Κατσούλη

ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (Δ. Κυριαζής): Παπαδοπούλου (λ), Κουτσούκη, Σκαρπέτη, Αντουβά, Βλασέρου, Κομνηνού, Γκιορέ, Πασσά, Κτιστάκη, Λαπάκοβα, Ζώρζου, Νυδριώτη (λ).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Φωτεινάκη, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χάσκου, Ραμούνδου, Παυλέα (λ), Ζερδεβά (λ), Ναλμπάντη, Πασσιά, Πατρινέλη, Σουρή, Μπαξιβανάκη, Κουτσουροπούλου.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού συνόδευσαν οι Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Δροσινός και Νίκος Ζεργιώτης.

Τέλη Φεβρουαρίου η κλήρωση

Στο τέλος Φεβρουαρίου σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσει σύντομα η ομοσπονδία θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στην Pre League. Σύμφωνα με την προκήρυξη στους αγώνες μπαράζ ανόδου θα αναμετρηθούν οι 4 πρώτες ομάδες του ομίλου.