Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 16:29

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην 3η θέση ο Ακρίτας μετά το 3-0 επί του Σπαρτιατικού

Γράφτηκε από τον
Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην 3η θέση ο Ακρίτας μετά το 3-0 επί του Σπαρτιατικού

 

Σημαντική εντός έδρας νίκη πήρε την Κυριακή το απόγευμα ο Α.Ο. Ακρίτας που κέρδισε τον Σπαρτιατικό με 3-0 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Μια νίκη που τον έφερε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και την εντός έδρας ήττα του Γ.Σ. Αργους από την Ολυμπιάδα Πατρών.

Βέβαια τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη θέση που θα καταλάβει ο Ακρίτας στην πρώτη 4άδα του ομίλου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου η καλαματιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη της Απόλλωνα. Το σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστεί για 2η συνεχή χρονιά στα μπαράζ ανόδου. Η είσοδος στα μπαράζ δεν ήταν πάντως στους βασικούς στόχους του. Αυτό που είχαν θέσει ως στόχο η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία ήταν η αξιοποίηση των νεαρών αθλητριών που διαθέτει στο ρόστερ του ο Α.Ο. Ακρίτας.

Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση, η καλαματιανή ομάδα είχε να αντιμετωπίσει έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, όπως εμφανίστηκε ο Σπαρτιατικός και στα τρία σετ. Οι αθλήτριες του Ακρίτα ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και κατόρθωσαν να επικρατήσουν και στα τρία σετ, φτάνοντας στη σημαντική όπως αποδείχτηκε νίκη.

Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-20.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Ηλίας Τσουμελέας, Παναγιώτης Χανδρινός.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπεσή, Μάτα, Κουκούτση, Ορφανέα, Βαμβακούση, Μαθιουδάκη, Λίκα (λ), Πανταζοπούλου, Μπουζέα, Κ. Μπότη, Θ. Μπότη, Ιωαννίδη, Καπλάνη (λ).

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Μ. Κωνσταντόπουλος – Κ. Σταυρόπουλος): Λαμπρινού, Λάμπρου, Δημητριάδη, Καπετάνιου, Αθανασοπούλου, Αθ. Τσεμπελή, Βενιζέλου, Σάλαρη, Ελ Τσεμπελή (λ), Δημάκη (λ), Θεοφιλάκου, Αποστολοπούλου.

* Στο 2ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 21-18 υπέρ του Α.Ο. Ακρίτα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε από τον αγώνα η αθλήτρια του Σπαρτιατικού Αργ. Λάμπρου. Επειδή είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, έγινε κατ’ εξαίρεση μία και αντί τις Αθ. Τσεμπελή αγωνίστηκε η Σάλαρη.