Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 19:10

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα 3-1 της Καλαμάτα ‘80 από τον πρωτοπόρο ΓΣ Απόλλων

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα 3-1 της Καλαμάτα ‘80 από τον πρωτοπόρο ΓΣ Απόλλων

 

 

Πιο δύσκολο έγινε το έργο της Καλαμάτας ‘80 για την παραμονή της στην Α2 Ανδρών μετά την εντός έδρας ήττα της, το Σάββατο από τον πρωτοπόρου του Α’ υποομίλου με 3-1 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη, καθώς κέρδισε το πρώτο σετ, ενώ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο δεύτερο, όπου στο μεγαλύτερο διάστημα του ήταν μπροστά στο σκορ με ένα και δύο πόντους, αλλά η Αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να το κερδίσει με διαφορά τριών πόντων.

Οπως σε όλα σχεδόν τα φετινά παιχνίδια η Καλαμάτα ‘80, έτσι και στο προχθεσινό παρουσία τα γνωστά κενά διαστήματα που έχει στη διάρκεια των σετ και το πλήρωσε χάνοντας τα δύο επόμενα. Αυτό το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο γεγονός ότι στη διάρκεια της χρονιάς έως σήμερα ο προπονητής Χρήστος Δημητρακόπουλος δεν έχει κοντά του όλους τους παίκτες λόγω εργασίας κυρίως και αυτό δεν βοηθάει ώστε η ομάδα να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και υπάρχουν στιγμές που οι παίκτες δεν έχουν δυνάμεις για να ανταποκριθούν στα ματς.

Ο κ. Δημητρακόπουλος στο παραπάνω παιχνίδι θέλοντας να αλλάξει λίγο την εικόνα της ομάδας, έδωσε περισσότερο χρόνο στους παίκτες που ήταν στον πάγκο και να προσπαθήσουν από την πλευρά τους να βοηθήσουν ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο, αφού ο Απόλλωνας με την εμφάνιση του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “Λύκοι” μετά και την νίκη στα χαρτιά του Α.Σ. Κέρκης έχουν ακόμη πιο δύσκολο έργο, αφού στο μεταξύ του παιχνίδι θα πρέπει να το κερδίσουν, αλλά και να ελπίζουν σε στραβοπάτημα του στα ματς που ακολουθούν. Βέβαια η παραμονή θα εξαρτηθεί και από το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν από την πρώτη κατηγορία τη Volley League. Σίγουρα ελπίζουν να υποβιβαστούν ομάδες από το Βορρά, που δεν θα επηρεάσουν την κατάσταση στον όμιλο (ώστε να υποβιβαστούν 2 και όχι 3 ομάδες).

Ακολουθούν 4 παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και το πρώτο από αυτά θα το πάρει στα χαρτιά η Καλαμάτα ‘80, καθώς αντιμετωπίζει τον Σ.Φ.Π. Χανίων, που την προηγούμενη αγωνιστική αποχώρησε από το πρωτάθλημα και στα επόμενα 3 θα επιδιώξει να πάρει όσους βαθμούς περισσότερους γίνεται και παράλληλα θα επιθυμεί να έχει απώλειες ο Α.Σ. Κέρκης, για να το περάσει στη βαθμολογία και μετά να περιμένει τη θα γίνει με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Τα σετ: 25-13, 21-25, 22-25, 19-25.

Διαιτητές ήταν οι Ηλίας Τσουμελέας και Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Χρ. Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Αγγελής, Μπεσής, Μανιατέας, Ντάκουρης, Μαδούρας, Εξαρχέας (λ), Μητρόπουλος, Σπ. Χανδρινός, Σαμουήλ, Χρ. Βλάσσης, Αρ. Χανδρινός.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ (Αν. Κουμπλής): Σαμαντάς, Δανιάς, Μπαρμπούδης, Φραγκιαδάκης, Σαμπάνης, Κατσακούλας, Μελιγγιώτης, Ποντικίδης, Παύλου, Βελούδης (λ), Καρράς (λ), Κουτσομύτης.

Η ταυτότητα της

14ης αγωνιστικής

Με νίκες των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική στον Α1 υποόμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Εξαίρεση αποτελεί η νίκη του γηπεδούχου Α.Σ. Κέρκης που κέρδισε στα χαρτιά 3-0 σετ, τον εντός έδρας αγώνα με τον ΣΦΠ Χανίων, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

 

Α1 υποόμιλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(14η αγωνιστική)

ΑΣΠ Απόλλων – ΟΦΗ 0-3

Καλαμάτα ‘80 – ΓΣ Απόλλων 1-3

Πανερυθραϊκός – Παλλήνη 0-3

ΑΣ Κέρκης – ΣΦΠ Χανίων(χ.α) 3-0

Πανιώνιος – Ολυμπιάδα Πατρών 0-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 14 αγώνες)

1. ΓΣ Απόλλων 40-14 37

2. ΑΟ Παλλήνη 35-16 33

3. ΟΦΗ 30-20 27

4. Ολυμπιάδα Πατρών 31-21 26

5. Πανιώνιος 29-24 25

6. Πανερυθραϊκός 25-25 20

7. ΑΣ Κέρκης 20-29 17

8. Καλαμάτα ‘80 24-38 11

9. ΣΦΠ Χανίων 18-35 10

10. ΑΣΠ Απόλλων 10-40 4

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(24-25/12/2018)

ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΣΦΠ Χανίων

ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΓΣ Απόλλων

Ολυμπιάδα Πατρών - ΑΟ Παλλήνη

ΑΣ Κέρκης - ΟΦΗ

ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣΠ Απόλλων