Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 12:59

ΒΟΛΕΪ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τη στήριξη του κόσμου περιμένει η Σουρή στο κρίσιμο ματς με Αρτέμιδα Κορυδαλλού

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τη στήριξη του κόσμου περιμένει η Σουρή στο κρίσιμο ματς με Αρτέμιδα Κορυδαλλού

Με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη μπήκε στα πλέι οφ ανόδου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού καθώς την περασμένη Κυριακή νίκησε με 3-1 σετ τις Αμαζόνες.

Ετσι με το καλημέρα ανέβηκε στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας ενώ το Σάββατο θα υποδεχθεί στο Στάδιο της Παραλίας την Αρτέμιδα Κορυδαλλού – που είναι 2 βαθμούς μπροστά – και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να πιάσει κορυφή.

Η προπονήτρια και παίκτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή σε δηλώσεις της στην “Ε” χαρακτήρισε τεράστια τη νίκη με τις Αμαζόνες και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας της στο Σαββατιάτικο (6 μ.μ.) ματς.

“Ηταν μια τεράστια νίκη για την ομάδα γιατί παίζαμε με μια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο, Είχαμε χάσει 3 φορές φέτος από τις Αμαζόνες. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα. Μπήκαμε διστακτικά με άγχος, γενικά ήμασταν κακές στο πρώτο σετ. Ηταν σα να μην παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο. Δεν μας βγήκε η υποδοχή, κάναμε πολλά λάθη, και μετά σιγά - σιγά είπαμε πριν το δεύτερο σετ να παίξουμε να το ευχαριστηθούμε. Κάναμε πολύ καλό σέρβις μειώσαμε τα λάθη και μετά ανεβάσαμε την απόδοση μας. Οσο το παλεύεις κάποια στιγμή θα γυρίσει. Είχαμε πολύ ψυχολογία και θέληση για τη νίκη. Ολες οι ομάδες είναι λίγο πολύ το ίδιο, αλλά η Αρτεμις είναι το φαβορί. Από την άλλη είμαστε προετοιμασμένες και με πολύ καλή ψυχολογία για να την αντιμετωπίσουμε. Την έχουμε πρώτα στην έδρα μας. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και να μας στηρίξει ώστε να πετύχουμε το στόχο μας”, τόνισε η Γωγώ Σουρή.

Αγωνιστικά, η Μαρία Χάσκου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κάνει θεραπεία.