Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 13:40

A2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εχασε τις ελπίδες ανόδου στην Αγία Παρασκευή ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε την Τετάρτη το βράδυ στην Αγία Παρασκευή o Μεσσηνιακός, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι - οφ και ουσιαστικά έχασε τις ελπίδες για άνοδο στην Pre League βόλεϊ γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για να πάρει την πρώτη θέση, κάτι που φαίνεται με... θαύμα, μιας και η Αρτεμις που είναι στην κορυφή θα πρέπει να χάσει όλα τα παιχνίδια στο δεύτερο γύρο με καθαρό σκορ και ο Μ.Γ.Σ. να κάνει το απόλυτο. Η ομάδα του Κορυδαλλού με την προχθεσινή της νίκη με 3-0 απέναντι στις Αμαζόνες πέτυχε όπως όλα δείχνουν το στόχο της ανόδου, έχοντας 7 βαθμούς διαφορά από τη 2η θέση και 8 από τον τρίτο Μεσσηνιακό. Η Μεσσηνιακή ομάδα κέρδισε την Τετάρτη το πρώτο σετ με 25-20, αλλά έχασε τα υπόλοιπα και το ματς με 25-16, 25-16 και 25-23.

Ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε με τις Σουρή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χάσκου, Πασσιά, Παυλέα, Φωτεινάκη, Μπαξιβανάκη, Χειλαδάκη, Ζερδεβά, Κουτσουροπούλου. Την αποστολή συνόδευσαν οι Θεοδωρόπουλος, Δροσινός, Ζεργιώτης. Αύριο ο Μεσσηνιακός θα υποδεχτεί στις 6 μ.μ. στο Κλειστό τις Αμαζόνες στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του μίνι πρωταθλήματος και στοχεύει πλέον στην τιμητική δεύτερη θέση.

Τέλος να σημειωθεί ότι η ομάδα κορασίδων, που στοχεύει στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΠ, ξεκινά την προσεχή Τετάρτη τους αγώνες της, αγωνιζόμενη στις 8.30μμ στην Καλαμάτα με τον ΑΟ Ακρίτα.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η πορεία της ομάδας παγκορασίδων του Μεσσηνιακού, που ξαναρχίζει το αντίστοιχο πρωτάθλημα της, αγωνιζόμενη αυτή την Κυριακή στις 6μμ στο Κλειστό Παραλίας με την ομάδα του ΝΟΚ "Ποσειδών" 2.

Η βαθμολογία

1. Άρτεμις 13

2. Αμαζόνες 6

3. Μεσσηνιακός 5

4. Αγ. Παρασκευή 4

* Στην Pre League θα ανέβει η ομάδα που θα πάρει την 1η θέση στα πλέι οφ.