Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 15:32

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του Μεσσηνιακού από τις Αμαζόνες

Γράφτηκε από τον

Δεν τα κατάφερε ο Μεσσηνιακός το απόγευμα του Σαββάτου στην εντός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των play off ανόδου της Α2 Γυναικών, καθώς ηττήθηκε από τις Αμαζόνες με 3-1 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, επικρατώντας στο πρώτο σετ με 25-22, ενώ παρά τις προσπάθειες των αθλητριών της, έχασε το δεύτερο με 25-22. Το τρίτο αποδείχθηκε το πιο κρίσιμο της αναμέτρησης, καθώς όποια ομάδα επικρατούσε θα έπαιρνε και ψυχολογικό προβάδισμα, όπως αποδείχθηκε και στη συνέχεια. Οι Αμαζόνες έκαναν το 2-1 και είχαν το πάνω χέρι, την ίδια στιγμή που οι “πράσινες” έμειναν από ψυχολογία, αλλά και ενέργεια και έτσι δεν μπόρεσαν στο τέταρτο σετ να κάνουν την ανατροπή, χάνοντας το σχετικά εύκολα.

Σίγουρα το γεγονός ότι ο Μεσσηνιακός είχε δώσει βάρος στα πρώτα παιχνίδια, όπου επιδίωξε να σημειώσει νίκες ώστε να είναι κοντά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης έπαιξαν το ρόλος τους ώστε να μην έχει τις απαραίτητες δυνάμεις ώστε να προχωρήσει και στα υπόλοιπα με τον ίδιο ρυθμό, συν το γεγονός ότι τα συνεχόμενα ματς Κυριακή, Τετάρτη και οι μετακινήσεις επιβάρυναν και έκαναν πιο δύσκολο το έργο των αθλητριών.

Τα σετ: 25-22, 21-25, 23-25,14-25.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Κωνσταντοπούλου, Σουρή, Ραμούνδου, Σκλήρη, Χάσκου, Πασσιά, Παυλέα (λ), Φωτεινάκη, Χειλαδάκη, Μπαξιβανάκη, Ζερδεβά (λ), Ναλμπάντη, Κουτσουροπούλου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Σπ. Νικολάκης): Γκιαούρ, Πολίτη, Μερσιάδου, Παπαδέδε, Τσακούμη, Αγραβάνη, Νικολάου, Ιωσιφίδη (λ), Μερκούρη, Νικολάκη, Βαρουδάκη, Μάγγελ, Αυγοκλούρη.

Πρώτη η Αρτεμις

Στο άλλο παιχνίδι, που διεξήχθη το Σάββατο, η Αρτεμις Κορυδαλλού επικράτησε με 3-0 της Αγίας Παρασκευής και συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία.

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Άρτεμις 12-0 16

2. Αμαζόνες 7-8 9

3. Μεσσηνιακός 5-10 5

4. Αγία Παρασκευή 4-10 4

* Στην Pre League θα ανέβει η ομάδα που θα πάρει την 1η θέση στα play of.