Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 18:05

B’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στον τελικό ο Απόλλωνας μετά το 3-0 επί του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον
B’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στον τελικό ο Απόλλωνας μετά το 3-0 επί του Ακρίτα

 

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας νίκησε χθες τον Ακρίτα με 3-0 σετ στο Κλειστό της Παραλίας και προκρίθηκε στον τελικό του ομίλου των μεσσηνιακών ομάδων στη Β’ εθνική βόλεϊ γυναικών.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε την σειρά με 2-0 καθώς μεταφέρονται και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου. Χθες νίκησε εύκολα τον Ακρίτα έκανε το 3-0 στις νίκες και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ημιτελικού Ολυμπιάδα Πατρών – ΓΣ Αργους (η ομάδα της Αχαΐας ξεκίνησε με 2-0 ενώ χθες βράδυ είχε προγραμματιστεί ο τρίτος αγώνας).

Ο προπονητής των νικητών Μπάμπης Μυτσκίδης δήλωσε μετά το ματς: “Αφιερώνουμε τη νίκη στη Βίκυ Καραμπάτσου που σήμερα δεν ήταν κοντά μας. Στα επόμενα την περιμένουμε δυνατή στο γήπεδο. Ηταν μια σημαντική νίκη. Είμαστε στον τελικό. Θέλουμε την άνοδο, περιμένουμε τα επόμενα ματς και παράλληλα συνεχίζουμε την προσπάθεια να γίνουμε καλύτερη ομάδα”.

Τα σετ ήταν 25-13,26-16,25-16.

Διαιτητές ήταν οι Τσουμελέας και Χανδρινός.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσικίδης): Μπίτσικα, Βομβίλα, Κατσαρού, Νικολακοπούλου, Αντωνοπούλου, Καραχάλιου, Δεδούση, Κοτσώρη, Ιωσηφίδη, Μπούνα.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπουζέα, Κ. Μπότη, Ιωαννίδη, Κόνιαρη, Μπεσσή, Πανταζοπούλου, Λίκα, Βυζά, Βαμβακούση, Ορφανέα, Καπλάνη, Θ. Μπότη, Κουκούτση, Μαθιουδάκη.