Κυριακή, 01 Απρίλιος 2018 17:02

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο με Ολυμπιάδα Πατρών

Γράφτηκε από τον

Και τώρα η... Ολυμπιάδα. Η ομάδα της Πάτρας είναι το τελευταίο εμπόδιο στο δρόμο του Απόλλωνα για την κατάκτηση του τίτλου στον Η’ όμιλο του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β’ εθνικής γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα απέκλεισε στα ημιτελικά τον Ακρίτα και η Ολυμπιάδα τον Γ.Σ. Αργους και πλέον θα μονομαχήσουν στους τελικούς (σήμερα στο Κλειστό ο πρώτος) για τον τίτλο, που θα σημάνει είτε απευθείας άνοδο, είτε νέα πλέι -οφ για την άνοδο στην Α2.

Ο Απόλλωνας λόγω του ότι τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο έχει το πλεονέκτημα έδρας, με τη σειρά των τελικών να ξεκινά με το σκορ στο 1-1.

Κάθε ομάδα δηλαδή έχει πάρει από μία νίκη στην έδρα της στην κανονική περίοδο και χρειάζεται δύο νίκες στους τελικούς για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Πελοποννήσου.

Ο πρώτος τελικός θα γίνει, όπως προαναφέραμε σήμερα Κυριακή στις 8 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας, ο δεύτερος στις 15 Απριλίου στην Πάτρα και αν χρειαστεί και τρίτος στις 22 Απριλίου στην Καλαμάτα.

Ο Απόλλωνας θέλει να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα για τον τίτλο, παίρνοντας τη νίκη και το προβάδισμα και ευελπιστεί ότι σε αυτή την προσπάθεια θα έχει σύμμαχο τον κόσμο. Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες στην “Ελευθερία” απηύθυνε κάλεσμα στους Μεσσήνιους φιλάθλους να δώσουν το “παρών” το βράδυ της Κυριακής. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία, παρά μόνο αισιοδοξία για τη νίκη.

Τον πρώτο τελικό του Απόλλωνα με την Ολυμπιάδα Πατρών θα διαιτητεύσουν οι Τσουμελέας και Χανδρινός.