Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 13:53

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κοντά στην Α2 ο Απόλλωνας - Οι αντίπαλοι στα πλέι οφ ανόδου

Γράφτηκε από τον

 

Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου είναι από την Κυριακή η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας και ετοιμάζεται πλέον για τα πλέι -οφ ανόδου στην Α2 βόλεϊ γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Πειραιά, Κρήτη και Αιγαίου της Ζ’ Περιφέρειας. 

Τα πλέι -οφ θα διεξαχθούν πιθανότητα από 9 έως 13 Μαΐου στην Αθήνα και θα ανέβουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα! Ως εκ τούτου ο Απόλλωνας μετά την κατάκτηση του τίτλου στον Η’ όμιλο της Β’ εθνικής γυναικών είναι πολύ κοντά στην Α2, καθώς μόνο μία ομάδα θα μείνει με άδεια χέρια σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι του Απόλλωνα είναι: ΟΦΑ Απολλώνιος (Πειραιά), Αστέρας Αγίου Δημητρίου (Αθήνα), Αθλεση Ηρακλείου (Κρήτη) και σήμερα θα συμπληρωθεί η πεντάδα. Και αυτό γιατί ολοκληρώνονται οι αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή Αιγαίου της Ζ’ Περιφέρειας.

Τον τίτλο διεκδικούν η Αναγέννηση Σάμου, ο Νηρέας Χίου, ο Ερμής Λέσβου και η Τελχινίδα Ρόδου. Την πρώτη μέρα ο Ερμής νίκησε με 3-2 σετ την Τελχινίδα και η Αναγέννηση με 3-0 σετ το Νηρέα.

Μία από αυτές τις τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο δρόμο του Απόλλωνα Καλαμάτας στο δρόμο για την Α2.

Η καλαματιανή ομάδα προσμένει πλέον να ενημερωθεί και επίσημα για τις ημερομηνίες των πλέι -οφ και το μέρος που θα διεξαχθούν.

Το μοναδικό, αλλά πρόβλημα στην προετοιμασία είναι η Δήμητρα Νικολακοπούλου που υπέστη ρήξη χιαστών στο δεύτερο τελικό με την Ολυμπιάδα Πατρών και δεν έδωσε φυσικά το παρών στο τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας με φοβερή ανατροπή όμως (3-2) πήρε τη νίκη και τον τίτλο και μένει πλέον μόνο η άνοδος.