Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 16:45

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Στο φάιναλ φορ Μεσσηνιακός και ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπου συμμετείχαν 52 ομάδες, ήρθε η ώρα για τις 4 ομάδες που ξεχώρισαν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ και το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Και αυτό γιατί θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΠ.

Στο φάιναλ φορ συμμετέχουν τόσο ο Μεσσηνιακός, όσο και ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας “Ο Ποσειδών” που θα αναμετρηθούν μάλιστα μεταξύ τους στον ημιτελικό. Το άλλο ζευγάρι είναι ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΣΠ Απόλλων.

Οι αγώνες την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικές πόλεις και οι τελικοί την δεύτερη μέρα, στην φιλόξενη πόλη του Κιάτου.

Συγκεκριμένα, ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. με το ΝΟΚ θα παίξουν αύριο Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας στην Καλαμάτα και ο ΑΣΠ Κόρινθος με τον ΑΣΠ Απόλλωνα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο Δερβενίου.

Την Κυριακή στο Κιάτο θα διεξαχθεί στις 5 ο μικρός τελικός και στις 7 στο ίδιο γήπεδο ο μεγάλος τελικός και εν συνεχεία θα γίνουν οι απονομές.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων στους τελικούς θα προβληθεί και κοινωνικό μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία, προτρέποντας να υπάρξει στο μέλλον σε κάθε σπίτι και ένας εθελοντής.