Τετάρτη, 02 Μάιος 2018 14:06

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ακόμα περιμένει τα πλέι -οφ ανόδου

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ακόμα περιμένει τα πλέι -οφ ανόδου

 

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας είναι εδώ και 10 μέρες πρωταθλητής Πελοποννήσου μετά τη νίκη του στον τρίτο και τελευταίο τελικό με την Ολυμπιάδα Πατρών.

Μια νίκη, που εκτός, από τον τίτλο στον Η’ όμιλο της Β’ εθνικής γυναικών, του δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει και στα πλέι -οφ για την άνοδο στην Α2.

Οι αγώνες που θα κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς θα διεξαχθούν μέσα στο Μάιο, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε και το που θα διεξαχθούν.

Το βέβαιο είναι ότι τα πλέι -οφ θα διαρκέσουν πέντε μέρες και θα συμμετάσχουν σε αυτά οι πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Πειραιά, Κρήτη, Πελοπόννησο και Αιγαίου της Ζ’ Περιφέρειας.

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας γνώριζε εδώ και μέρες τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο του και το Σαββατοκύριακο έμαθε και την τέταρτη, τον πρωταθλητή Αιγαίου, που είναι ο Νηρέας Χίου.

Οι υπόλοιποι αντίπαλοί της Μεσσηνιακής ομάδας είναι: ΟΦΑ Απολλώνιος (Πειραιά), Αστέρας Αγίου Δημητρίου (Αθήνα) και Αθλεση Ηρακλείου (Κρήτη). Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα ανέβουν στην Α2. Ως εκ τούτου μόνο μια ομάδα θα μείνει με άδεια χέρια σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και στον Απόλλωνα Καλαμάτας υπάρχει αισιοδοξία για την άνοδο στην Α2.

Η προετοιμασία για τα πλέι -οφ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με εξαίρεση τη Δήμητρα Νικολακοπούλου που τραυματίστηκε στον δεύτερο τελικό με την Ολυμπιάδα και για την έμπειρη αθλήτρια η σεζόν τελείωσε στην Πάτρα.

Παρ’ όλα αυτά ο Απόλλωνας βρήκε τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα να πάρει τον τίτλο στην Πελοπόννησο και ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον προβιβασμό στην Α2.