Σάββατο, 05 Μάιος 2018 11:39

ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Η Καλαμάτα ‘80 έκανε το πρώτο βήμα για το φάιναλ φορ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Η Καλαμάτα ‘80 έκανε το πρώτο βήμα για το φάιναλ φορ (φωτό)

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στη φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βόλεϊ Παίδων η Καλαμάτα ‘80.

Η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 3–1 σετ χθες στο Κλειστό της Παραλίας του Ολυμπιακού Πειραιώς και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Το παιχνίδι παρακολούθησε πλήθος κόσμους που χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών της Μεσσηνιακής ομάδας που δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς του ομίλου, την Πέμπτη ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 3-2 την ΑΕΚ. Σήμερα θα γίνει το τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου με την Καλαμάτα ‘80 να παίζει με την ΑΕΚ. Η Καλαμάτα ‘80 με τη χθεσινή νίκη εξασφάλισε την πρόκριση στους προημιτελικούς της Κυριακής. Το σημερινό αποτέλεσμα θα καθορίσει αν θα έρθει πρώτη ή δεύτερη. Το καθοριστικό ματς θα είναι αύριο Κυριακή, όπου με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για τις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο όμιλος της Καλαμάτας ‘80 έχει τρεις ομάδες, μιας και η ομάδα από την Κω δεν συμμετέχει στους αγώνες, που ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στο Κλειστό της Παραλίας.

Στον άλλο όμιλο της Καλαμάτας μετέχουν ο Μίλωνας, η Α.Ε. Αρμενική, ο Γ.Σ. Ηρακλείου και ο Απόλλωνας Πατρών.

Οι νικήτριες ομάδες των προημιτελικών που θα γίνουν την Κυριακή στο Κλειστό θα προκριθούν στο φάιναλ φορ που θα γίνει τον Ιούνιο. Οι άλλες δύο θα προκύψουν από τους ομίλους του βορρά.

Στο χθεσινό ματς η Καλαμάτα ‘80 πήρε τα δύο πρώτα σετ, έχασε μετά από μεγάλη μάχη το τρίτο με 28-26 αλλά επικράτησε στο τέταρτο και πήρε τελικά τη νίκη με 3-1.

Τα σετ του αγώνα ήταν 21-25, 12-25, 28-26, 19-25.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απ. Στράτος, Σαπουντζής, Μάρτος, Ρούσσας, Μαζωνάκης, Μπαραμπάτης, Αθ. Στράτος, Χατζηκλημάνογλου, Ζωγραφάκης, Δασκαρέλος, Αθανασίου, Μπακοδήμος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νέστ. Βλάσσης, Ι. Ρίζος, Ν. Μπιρμπίλης, Αλ. Μαργέλης, Ηλ. Μπούνας, Κ. Κλημεντίδης, Σπ. Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Δ. Βραχάτης, Π. Μασούρας, Ανδρ. Κλημεντίδης, Ευθ. Φράγκος, Αρ. Χανδρινός, Ηρ. Παπούλιας.

Νίκες για Μίλωνα

και ΓΕ Ηρακλείου

Μίλωνας και ΓΕ Ηρακλείου διπλασίασαν τις νίκες τους χθες και έτσι έχουν εξασφαλίσει μια θέση στους προημιτελικούς της Κυριακής. Σήμερα θα παίξουν μεταξύ τους στο ματς που θα κρίνει ποιος θα έρθει πρώτος και ποιος δεύτερος, ώστε να διασταυρωθούν ανάλογα με τις ομάδες του ομίλου της Καλαμάτας ‘80 στους αυριανούς προημιτελικούς.

Η ταυτότητα των δύο χθεσινών αγώνων έχει ως εξής:

ΓΕ Ηρακλείου – ΑΕ Αρμενική 3-0

(25-13, 25-16, 25-19)

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Σταυρακάκης, Γεωλδάσης, Ναλμπάντης, Αναστασάκης, Σπινθάκης, Οικονόμου, Βανταρδα, Αλεξανδρόπουλος, Αναπολιοτάκης, Βροντάκης, Σιμάτος, Παχιαδάκης, Ματαλιωτάκης, Μαυρίδης.

Α.Ε. ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Σαχινίδης, Απικιάν, Δωνάξηας, Ρ. Μαγκογιάν, Δ. Μαγκογιάν, Τσιόκας, Ραφελέτος, Μπαρμπαγιάννης, Αλυσανδράτος, Γεωργόπουλος, Κίκιαν.

Απόλλωνας Πάτρας – Μίλωνας 0-3

(18-25, 20-25, 14-25)

ΜΙΛΩΝΑΣ: Βασιλακόπουλος, Τρίγκας, Καλόφωνος, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Σωμάκος, Δαρζέντας, Κάπτης, Αγαλιώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Τρίγκας, Καλόφωνος, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Σωμάκος, Δαρζέντας, Κάπτης, Αγαλιώτης.

ΜΙΛΩΝΑΣ: Αποστόλου, Καμπούρος, Σταμπέλος, Σεμιτέκολος, Χακάς, Κωφίτης, Λούβρος, Ν. Αναγνωστόπουλος, Πυρομάλλης, Σαμαρτζής, Μ. Αναγνωστόπουλος, Παπαδάκης, Κωνσταντακόπουλος, Φραγγιάδης.

Η ταυτότητα της διοργάνωσης

Πέμπτη

ΑΕ Αρμενική – Μίλωνας 0-3

ΓΕ Ηρακλείου – Απόλλων Πατρών 3-0

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-2

Παρασκευή

ΓΕ Ηρακλείου – ΑΕ Αρμενική 3-0

Μίλωνας – Απόλλων Πατρών 3-0

Καλαμάτα ‘80 – Ολυμπιακός 3-1

Σάββατο

Μίλωνας – ΓΕ Ηρακλείου (1.30 μ.μ.)

ΑΕ Αρμενική – Απόλλων Πατρών (3.45 μ.μ.)

Καλαμάτα ‘80 – ΑΕΚ (6 μ.μ.)

Κυριακή

Α’ προημιτελικός (2 μ.μ.)

Β’ προημιτελικός (4 μ.μ.)