Τρίτη, 08 Μάιος 2018 13:18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – ΠΑΙΔΕΣ: “Αξια η πρόκριση στο φάιναλ φορ”, λέει ο Γιώργος Κουλιέρης

Γράφτηκε από τον

Με την Καλαμάτα ‘80 και την Γ.Ε. Ηρακλείου να κατακτούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο φάιναλ φορ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Καλαμάτα η ημιτελική φάση στους ομίλους του νότου.

Από τους ομίλους του βορρά προκρίθηκαν η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Εβρος Σουφλίου. Για τη μεγάλη επιτυχία της Καλαματιανής ομάδας να προκριθεί στο φάιναλ φορ μίλησε στην “Ελευθερία” λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τον Μίλωνα, ο Γιώργος Κουλιέρης.

Ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 δήλωσε ότι άξια η ομάδα του κέρδισε το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα τελικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου, στη διάρκεια των αγώνων.

“Νομίζω ότι άξια και οι δύο ομάδες, εμείς και η Γ.Ε. Ηρακλείου πήραμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ. Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν πιο δομημένη, με πιο πολλές λύσεις και έδειξε ότι απειλήθηκε λίγο. Οσον αφορά το δικό μας παιχνίδι με τον Μίλωνα, ήταν πολύ οριακό. Ήμασταν καλύτεροι και το δείξαμε στο τέλος. Το παιχνίδι κερδήθηκε από την ηρεμία που είχαμε, καθώς και την ομαδικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά τα παιδιά για το μεγάλο επίτευγμα που κάναμε, αλλά κυρίως για τη χαρά που πήραμε από το κόσμο. Ηταν ενθουσιώδης, είχε χαρά, είχε παλμό και είναι παρήγορο ότι υπάρχει μέλλον στην πόλη, στο χώρο του βόλεϊ, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.

Το μέλλον είναι ελπιδοφόρο τόσο από ποιότητα, αλλά και ποσότητα. Συγχαρητήρια στα παιδιά είμαι περήφανος γι’ αυτά”.

Δηλώσεις του προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.Π

Για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης που έγιναν στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, μας μίλησε και ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια, μαζί με τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Τρουγκάκο, οι οποίοι μαζί με τον παλαίμαχο διαιτητή βόλεϊ Παναγιώτη Καλλιντέρη αποτέλεσαν την αγωνόδικο επιτροπή των αγώνων.

Ο κ. Κανελλόπουλος μας είπε: “Ηταν μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση. Πιστεύω και στο μέλλον να έχουμε και άλλες τέτοιες διοργανώσεις. Μακάρι η ομάδα της Καλαμάτας σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση να διεκδικήσει την τελική φάση των αγώνων, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και σε άλλες πόλεις. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έγιναν αρκετά καλοί αγώνες, διαφήμιση για το άθλημα. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το Κλειστό της Καλαμάτας να ευχαριστήθηκαν από τις προσπάθειες των αθλητών σε όλα τα παιχνίδια”.

Οι δύο ομάδες, Καλαμάτα ‘80 και Γ.Ε. Ηρακλείου στο φάιναλ φορ που θα γίνει τον Ιούνιο, από 22 έως 24 του μήνα, το πιο πιθανό, θα αντιμετωπίσουν τις δύο ομάδες που προκρίθηκαν από τους ομίλους του βορρά, την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Εβρο Σουφλίου. Η αρμόδια επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ. αναμένεται να οριστικοποιήσει μέσα στις επόμενες ημέρες τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγή του φάιναλ φορ.