Τρίτη, 08 Μάιος 2018 14:07

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο Ηράκλειο τα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

Στο Ηράκλειο από τις 16 έως και τις 20 Μαΐου θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α2 εθνική γυναικών, η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα μέσα από αγώνες μπαράζ.

Η καλαματιανή ομάδα, που κατέκτησε τον τίτλο στην Πελοπόννησο, θα αντιμετωπίσει τους ΟΦΑ Απολλώνιο (Πειραιά), Αστέρα Αγίου Δημητρίου (Αθήνα), Νηρέα Καρδαμύλων (Χίος) και Αθλεση Ηρακλείου (Κρήτη). Σύμφωνα με την προκήρυξη οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πάρουν το εισιτήριο για την Α2. Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινώσει η ομοσπονδία και το πρόγραμμα διεξαγωγής, με ημερομηνίες και ώρες των αγώνων.

Αγωνιστικά, μετά το ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο, οι αθλήτριες του Απόλλωνα, θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τα μπαράζ. Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσικίδης με εξαίρεση τη φοιτήτρια Φωτεινή Αντωνοπούλου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και προσπαθεί να προετοιμάσει τις αθλήτριες αγωνιστικά και ψυχολογικά ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στα μπαράζ που θα γίνουν στην Κρήτη.